Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S II:n seuraaja ilmestyy tänä vuonna – Samsung Hercules

13
Manu Pitkänen

Galaxy S II:n seuraaja ilmestyy tänä vuonna – Samsung Hercules
Tuoreiden tietojen mukaan Samsung aikoo julkaista tämän vuoden lopulla uuden lippulaivan yhtiön älypuhelinmallistoon. Galaxy S II:n seuraaja tunnetaan tässä vaiheessa koodinimellä Hercules, joka ei ainakaan ennakkotietojen mukaan ole lainkaan liioiteltu nimi.

Puhelinta ei odoteta markkinoille ainakaan ennen elo-syyskuuta, vaan joskus viimeisen neljänneksen aikoihin. Herculeksessa on käytetty järeää 4,5 tuuman sAMOLED Plus -kosketusnäyttöä, jonka resoluutioksi on kerrottu vaatimattomat 480x800. Puhelimen laskentatehosta vastaa Qualcommin 1,5 gigahertsin taajuudella sykkivä kaksiytiminen APQ8060. Prosessorivalinta on erikoinen, sillä Samsungin olisi voinut olettaa turvautuvan omaan Exynos-mallistoon. Prosessorin parina on gigatavun edestä RAM-muistia.


Herculeksesta löytyy kahdeksan megapikselin pääkamera sekä toinen kamera videokeskusteluja varten. Puhelin tukee laajasti eri verkkoyhteystyyppejä, muiden muassa LTE-verkkoa. Myös NFC-tunnistus löytyy. Kiinteätä tallennustilaa on 16 gigatavua, jota voi laajentaa 32 gigatavulla microSD-kortin avulla. Herculeksessa on MHL-tuellinen USB-liitäntä, jonka ansiosta HDMI-liitännälle ei ole tarvetta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
Galaxy-series (vahvistamaton)

2

4,5 tuuman sAMOLED Plus -kosketusnäyttöä, jonka resoluutioksi on kerrottu vaatimattomat (vain 480x800)?.
EIKÄ!!. =( Samsung saisi ottaa oppia iPhone mallissa käytettävästä resoluutiosta!!!.480 tai 800 luvut suuremmiksi!!!.

Vastaa
Locke23
Locke23

6

Vaikuttaa ihan kivalta, kunhan suurempi näyttö ei sitten tekisi luurista entistä suurempikokoista, kun jo Galaxy S pullottaa farkkujen taskussa suhteellisen ikävästi. Olisin kyllä myös toivonut vähän parempaa kameraa :(

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

7

@6

8 megapiskeliä on enemmän kuin tarpeeksi. Enemmän merkkaa kennon koko, optiikka ja myös salama(Xenon vs. "kuvausvalo" yms led hässäkät). Nämä ovat luultavammin paljon surkeampia kuin tuo kennon resoluution lukema.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

9

"Herculeksen seuraaja jo vuonna 2012, mukana mm. 5,8" Supr AMOLED ultra plus^4 XD -näyttö joka kykenee tutuksi tulleeseen 480x800 resoluutioon. Laskennasta vastaa uskomattoman tehokas 4W 4-ytiminen suoritin joka tikittää 2Ghz kellotaajuudella. Jäähdytyksestä vastaa Scynthellä teetetty tuuletin joka peittää koko puohelimen takakannen. Kaupanpäälle annetaan myös 5kpl vara-akuja, luvatun valmiusajan ollessa noin 5 tuntia"

Tulevaisuus? Ei prkl.. Miks ei voi tehä enää järkevän kokosii puhelimii ;S

Vastaa
Grina
Grina

11

Kannattaa muistaa, että vaikka välillä kehitys kuulostaa järjettömältä prosessorien ja näyttöjen osalta, niin niiden virrankulutus kuitenkin samalla jopa pienenee jatkuvasti.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hauska heppu (vahvistamaton)

12

Thor1993 @
5,8" Supr AMOLED ultra plus^4 XD -näyttö joka kykenee tutuksi tulleeseen 480x800 resoluutioon.Jäähdytyksestä vastaa Scynthellä teetetty tuuletin joka peittää koko puohelimen takakannen.

Eikö tällainen teksti ole "VÄHÄN yliampuvaa ja lapsellista"??.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

13

@9 Samaa mieltä. Suurempi ei välttämättä ole kuitenkaan parempi. Ensin "matka"puhelimet olivat mukana raahattavia laatikoita. Sitten pieneni, pieneni, pieneni ja BANG! Kasvatetaan kokoa jälleen!

Uutisesta: Ei aiheuta ainakaan minussa mitään vau-elämystä. Ei tuossa vaikuta olevan mitään kovin ihmeellistä. Tai sitten olen lukenut liikaa näitä uusien hyper-puhelimien julkistus-uutisia...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja