Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mango-hedelmä toimii kutsuna Microsoftin Windows Phone -tapahtumaan

6
Teemu Laitila

Mango-hedelmä toimii kutsuna Microsoftin Windows Phone -tapahtumaan
Erikoiset ja uteliaisuutta herättävät kutsut ovat uusien tuotteiden kohdalla yleinen keino herättää lehdistön mielenkiinto ja saada aikaan keskustelua. Yleensä Apple on ollut salaperäisten kutsujen mestari, kun taas Microsoft on harrastanut enemmän kuivan asiallista linjaa.Microsoft pitää ensi viikolla Mango-koodinimetyn Windows Phone 7.5 -version ominaisuuksia valottavan tapahtuman ensin New Yorkissa ja sen jälkeen eri puolilla maailmaa. Tällä kertaa puolalainen Windows Phone -aiheista kirjoittava bloggaaja sai Microsoftilta erikoisemman kutsun Varsovassa pidettävään tapahtumaan. Varsinaisen kutsun seurana lähetettiin nimittäin ainakin kuvan perusteella tuoreehko Mango-hedelmä.


Kyseessä on ilmeisesti ainoastaan Microsoftin puolan osaston päähänpisto, sillä ainakaan muut eivät ole raportoineet vastaavista hedelmäyllätyksistä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Dollarinen (vahvistamaton)

2

Tuo mangon pää, mistä se roikkuu puussa), toi mieleeni anuksen jota on juuri pantu (toinen kuva).

Vastaa
eebet
eebet

3

Aika omaperäistä :) Tosin ei varmaan olisi kovin nautinnollista jos posti viivästyisi vaikka sen viikon ja hedelmä olisi mätä :D Ei kovin suurta luottamusta herättäis ko. firmaa kohtaan :P

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

4

@2 no jokaisellahan on mielikuvansa näkemistään...

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

5

@2 no jokaisellahan on mielikuvansa näkemistään...

Vastaa
sam49
sam49

6

Tuo Mango on tahattomasti oikeaan osuva nimi. Mango-hedelmä on pehmeä ja makea, mutta sillä on paksu kuori ja todella iso siemen. Lisäksi varsinaista hedelmää on hyvin vaikea saada irti kuoresta ja siemenestä. Kovalla askartelulla isosta mangosta (15cm) saa muutaman lusikallisen hedelmää. En osta mangoja mihinkään hintaan ja ilmaiseksikaan en ottaisi, kun yli puolet painosta on roskaa. Säilykepurkkiin pakatut mangot ovat eri juttu, niistä roskat on eroteltu pakkaamossa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja