Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xperia Arc ja Play päivittyvät Android 2.3.3 versioon

2
Teemu Laitila

Xperia Arc ja Play päivittyvät Android 2.3.3 versioon
Sony Ericsson on aloittamassa Xperia Play - ja Xperia Arc -mallien päivittämisen Androidin 2.3.3 versioon ensi viikosta alkaen. Päivitykset alkavat Englannista ja muut Euroopan maat seuraavat oletettavasti perässä. Uusin päivitys ei tuo käyttöjärjestelmän osalta suuria uutuuksiaa, vaan 2.3.3 versiossa on keskitytty lähinnä pienempiin muutoksiin ja tietoturvapaikkauksiin.

Käyttöjärjestelmäpäivityksen lisäksi Arc ja Play saavat SE:n viime viikolla julkistaman "Facebook inside Xperia" ominaisuuden, joka integroi Facebookin sosiaaliset toiminnot tiukemmin osaksi puhelimen käyttökokemusta. SE:lta kuitenkin kerrotaan, että ominaisuudet voi halutessaan myös kytkeä pois päältä.Nopea päivitystahti on Sony Ericssonin puolesta positiivinen muutos, sillä vielä viime vuoden puolella SE oli surullisen kuuluisa lähes olemattomista päivityksistään. Yhtiö kuitenkin lupasi aiemmin nopeuttaa päivitysten toimittamista.

Myös muiden Xperia-mallien (Mini, Mini Pro, Neo) odotetaan saavan päivityksen lähiaikoina.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

kerbo
kerbo

1

"Engadgetin mukaan Xperia Play ja Arc ovat ensimmäiset puhelimet Googlen Nexus-malleja lukuun ottamatta, jotka saavat Android 2.3.3 version päivityksenä julkaisunsa jälkeen"

Onhan esim. Desire Hd:lle ja Samsung galaxy s:lle ollut 2.3.3 päivitys saatavilla jo pidemmän aikaa... Mitähän ne tuolla engadgetissa miettii. Ja miksi täällä edes tuollaista kirjotetaan, koska onhan puhelinvertailu kirjoittanut uutiset dhd:n ja galaxyn päivityksistäkin?

Vastaa
squi
squi

2

@1, Erittäin totta. Korjasin uutisen. Sen siitä saa kun lauantaina iltamyöhään kirjoittelee.

Engadgetin sekaannus johtunee siitä, että alkuperäisen tiedon mukaan tulossa olisi ollut 2.3.4 päivitys, mikä ei pidäkään paikkaansa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.