Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Holiday on HTC:n uusin malli jättimäisellä ruudulla

14
Teemu Laitila

Holiday on HTC:n uusin malli jättimäisellä ruudulla
HTC:n aiemmin huhuillusta Holiday-mallista on saatu lisätietoja ja vuotaneista laitetesteistä paljastuneiden ominaisuuksien perusteella tulossa on kova kilpailija nykyisille huippumalleille. Holiday ei tule olemaan pienikätisten suosiossa, sillä se jatkaa huippuluokan Androideissa nähtyä näyttöjen koon kasvattamista, mikä alkaa pikkuhiljaa hämärtää tablettien ja älypuhelinten rajaa.

HTC Holiday on tietojen mukaan varustettu 4,5 tuuman ja 960x540 pikselin qHD-resoluution näytöllä. Androidin uusinta 2.3.4 versiota pyörittää Qualcommin toisen sukupolven tuplaydin Snapdragon (MSM8660), joka toimii 1,2 GHz:n taajuudella ja muistia on varattu 1 GB verran.

Kameran kennon kerrotaan olevan 8 megapikseliä ja edestä löytyy pienempi kamera videopuheluihin. Puhelimen julkaisusta Euroopassa ei ole tarkempia tietoja, mutta Yhdysvalloissa se julkaistaan AT&T:n verkossa LTE-tuella varustettuna.Pocketnow-sivuston löytämän kuvan perusteella Holiday jatkaa ulkonäkönsä osalta HTC:n tuttua pelkistettyä tyyliä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

mniskane
mniskane

6

@Tnoi LOL... repesin tohon sun kommenttiin. Ajattelin ihan samaa ja täytyy kyllä sanoa, että enpä olisi osannut sanoa paremmin.

Vastaa
akse
akse

7

@1 lolol.. jooh meinasin kommentoida "HALKO" mut nää on nykyää niin ohuita et vaneri sopii kyl paremmin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

8

Tätä kokoluokkaa onkin jo varrottu. Paljon miellyttävämpi lukea nettisivuja ja autonavigoinnissa suuri näyttö on myös eduksi. Taidan ensi vuoden puolella vaihtaa nykyisen Nexus Onen uudempaan.

Vastaa
ep_
ep_

13

Kokoa tosiaan on.

Plussaa on tuo iso näyttö että ainakin on mukava katella. Miinuksen puolelle menee se että akku ei varmaan kestä kovin kauaa ja tuo varmaan menee enää hädin tuskin omaan taskuuni. Itelleni riittää tuo 3,7" ihan hyvin.

On nuo kännykät kehittyny. Muistan vielä kuin eilisen kun sain Nokian 3510i -n. Kaikki ihmetteli sitä et siinä oli värinäyttö ja polyfooniset soittarit. Paksuutta taisi olla pitkälle pari senttiä ja näyttö jotain 1,5 tuumaa. Eikä siitäkää oo ku jotain 8 vuotta.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

14

No moro.. Onhan toi ehkä vähän huononäkösille ihan ok mutta suoraan tabletti ois vielä parempi. Normikäyttäjälle alkaa mennä kännykän näppäryys jo 4" jälkeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.