Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mangossa yli 500 uutta ominaisuutta – esittely torstaina Helsingissä

4
Manu Pitkänen

Mangossa yli 500 uutta ominaisuutta – esittely torstaina Helsingissä
Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer lipsautti Japanissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että Windows Phonelle tarkoitettu Mango-päivitys tuo mukanaan yhteensä 500 uutta ominaisuutta.

Toistaiseksi verkkoon on vuotanut tietoja noin 30 uudistuksesta. Loppujen uudistusten merkittävyydestä saadaan huomenna lisätietoa, kun Microsoft pitää New Yorkissa esittelytilaisuuden. Samainen "VIP Preview" -esittely on tarkoitus järjestää Helsingissä tämän viikon torstaina. Paikalle on pyydetty analyytikkoja sekä lehdistön edustajia.
Huhut ovat veikkailleet, että Mango-päivityksen julkistustilaisuuden ohessa puhelinvalmistajat aikovat esitellä uusia Mangolla varustettuja puhelinmalleja. Yhteensä yhdeksää puhelinta odotetaan julkistettavaksi huomenna tai myöhemmin tällä viikolla ainakin HTC:ltä, Samsungilta, Acerilta ja Delliltä.

Alla video, jossa Steve Ballmer paljastaa Mangon sisältämien uudistusten määrän.

Kommentit (4)

Ralle_ (vahvistamaton)

2

Aika harva toivoo Microsoftille menestystä... Jos Nokia menee pesuveden mukana, niin ei voi mitään. Kieroa kilpailua on jo nähty aivan tarpeeksi.

Vastaa
ei + tulevaisuutta. (vahvistamaton)

3

Se on jo huomattu aiemmin,miten yhteistyö Microsoftin kanssa on sujunut. :(

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Kyllä tämä WP hiljalleen kehittyy, malttia nyt vaan. Ja 500 uutta ominaisuutta? Siellä on varmaan laskettu kaikki bugikorjaukset ominaisuuksiksi :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja