Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mangossa yli 500 uutta ominaisuutta – esittely torstaina Helsingissä

4
Manu Pitkänen

Mangossa yli 500 uutta ominaisuutta – esittely torstaina Helsingissä
Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer lipsautti Japanissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että Windows Phonelle tarkoitettu Mango-päivitys tuo mukanaan yhteensä 500 uutta ominaisuutta.

Toistaiseksi verkkoon on vuotanut tietoja noin 30 uudistuksesta. Loppujen uudistusten merkittävyydestä saadaan huomenna lisätietoa, kun Microsoft pitää New Yorkissa esittelytilaisuuden. Samainen "VIP Preview" -esittely on tarkoitus järjestää Helsingissä tämän viikon torstaina. Paikalle on pyydetty analyytikkoja sekä lehdistön edustajia.

Huhut ovat veikkailleet, että Mango-päivityksen julkistustilaisuuden ohessa puhelinvalmistajat aikovat esitellä uusia Mangolla varustettuja puhelinmalleja. Yhteensä yhdeksää puhelinta odotetaan julkistettavaksi huomenna tai myöhemmin tällä viikolla ainakin HTC:ltä, Samsungilta, Acerilta ja Delliltä.

Alla video, jossa Steve Ballmer paljastaa Mangon sisältämien uudistusten määrän.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

2

Aika harva toivoo Microsoftille menestystä... Jos Nokia menee pesuveden mukana, niin ei voi mitään. Kieroa kilpailua on jo nähty aivan tarpeeksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ei + tulevaisuutta. (vahvistamaton)

3

Se on jo huomattu aiemmin,miten yhteistyö Microsoftin kanssa on sujunut. :(

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Kyllä tämä WP hiljalleen kehittyy, malttia nyt vaan. Ja 500 uutta ominaisuutta? Siellä on varmaan laskettu kaikki bugikorjaukset ominaisuuksiksi :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.