Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Minecraftista Xperia Playn tappajasovellus?

6
Teemu Laitila

Minecraftista Xperia Playn tappajasovellus?
Sony Ericsson ja suositun Minecraft-pelin kehittäjäyhtiö Mojang ovat vahvistaneet, että Minecraftin aiemmin julkistettu Android-versio tulee ensimmäiseksi saataville Sony Ericssonin Xperia Play -puhelimiin.

Sony Ericssonin pelipuhelimesta on tähän mennessä puuttunut oma niin kutstuttu tappajasovelluksensa, jota yritetään löytää Minecraft-yhteistyöstä. Asiasta uutisoivan Gamasutran mukaan peli on optimoitu hyödyntämään puhelimen PlayStation-tyylistä liukunäppäimistöä.

Mojang kehittää Minecraftista versiosta myös iOS-alustalle ja muille Android-laitteille. Peliä on tarkoitus muokata joiltain osin vastaamaan paremmin mobiilikäyttäjien pelitottumuksia, kehittäjät kertovat.

Älypuhelimissa on erilainen näyttö, erilainen laitteisto ja pelaajat keskittyvät pelaamiseen lyhyempiä aikoja kerrallaan ja mobiilialustoilla toimiakseen peli vaatii pientä muokkausta.
Pelin julkaisu noudattaa PC-version filosofiaa ainakin siltä osin, että tarkoituksena on julkaista ominaisuudet heti kun mahdollista ja päivittää usein.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Pukli
Pukli

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ramu2000:

Muistaakseni tässä kuitenkaan ei ole moninpeliä joten aika hyödytön peli.

Sitä kuule yllättävän moni minecraftia pelailee ihan singlessäkin :)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Käsittääkseni tuo Minecraft on ennemmin sellainen "nörttien juttu"; Ei aivan samanlainen mainstream-hitti kuin vaikkapa Angry Birds, että kyseenalaistan tuon "tappajasovelluksen" tittelin.

Vastaa
Raattis
Raattis

5

@4.
Olkoon vaan nörttien juttu, mutta sillä on miljoonia käyttäjiä. Nörteillä myös riittää valtaväestöä enemmän arvostusta älypuhelimia kohtaan.

Jonkun verran saavat hioa, että Minecraft pyörii nätisti kännykällä, kun se ei nyt pyöri kunnolla edes miniläppärillä.

Tappajasovellus on muuten niin huonoa suomea että oksat pois. Suomen kielestä löytyy jo vetonaula.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

@5 Tarkoitin "nörttien jutulla", että sen käyttäjäkunta olisi melko rajattu, mutta ilmeisesti se joko a) ei ole pelkästään nörttien juttu b) nörttejä on paljon.

Tappajasovellus-sanasta olen samaa mieltä. Kammottavuudeltaan samaa luokkaa kuin sormitietokone. Yhh.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.