Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone -sovelluskauppa myös selaimelle Mangon myötä

3
Teemu Laitila

Windows Phone -sovelluskauppa myös selaimelle Mangon myötä
Microsoftin Windows Phone -ekosysteemi ottaa taas askeleen kilpailijoidensa saavuttamisessa, kun Windows Phone Marketplace -sovelluskauppa saa selainpohjaisen käyttöliittymän Mango-koodinimetyn päivityksen myötä. Toiminnallisuus tulee olemaan pitkälti sama kuin muissakin sovelluskauppojen selainversioissa.

Käyttäjillä on mahdollisuus selata sovellustarjontaa ja asentaa haluamansa sovellukset suoraan puhelimeen. Etäasennus ei ole kuitenkaan yhtä saumaton kuin esimerkiksi Googlen Andrdoid Marketin tapauksessa, vaan sovelluslinkki lähetetään puhelimeen tekstiviestinä tai sähköpostina, jonka kautta varsinainen asennus tapahtuu. Maksullisten sovellusten asennusta helpotetaan käyttämällä samaa Windows Live ID -tunnukseen liitettyä luottokorttia, kuin muissakin maksullisissa palveluissa.


Sovelluskauppa säilyttää listan käyttäjän asentamista sovelluksista, mikä helpottaa uudelleenasennusta puhelimen vaihdon tai tehdasasetusten palautuksen yhteydessä.

Mangon odotetaan saapuvan syksyllä uusien laitteiden myötä, mutta kehittäjille päivitys on tietojen mukaan luvassa jo kuukauden päästä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Ööö,no good. (vahvistamaton)

1

Etäasennus ei ole kuitenkaan yhtä saumaton kuin esimerkiksi Googlen Andrdoid Marketin tapauksessa, vaan sovelluslinkki lähetetään puhelimeen tekstiviestinä tai sähköpostina, jonka kautta varsinainen asennus tapahtuu.
WHAT??. :/

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

1@
>WHAT??. :/

Uutinen on jännästi kirjoitettu, tuosta saa käsityksen ettei voi etäasentaa ilman laitteen käyttäjän toimia (Se oleellista), mutta valittujen softien "linkit" voi latteeseen lähettää. ja käyttäjä sitten hyväksyy ne. Push alustana toimii siis SMS tai email.

Se ei selvinnyt missä vaiheessa veloitustapahtuu ja kenenkä tililtä. eli veloitetaanko webissa kirjautuneen tililtä, vai laitteessa olevalta tililtä ja toimiiko "linkki" vain silloin jos kummassakin on sama tili.

Voiko linkkejä lähettää vapaasti mihin numeroon/ositteeseen tahansa ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja