Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Kies nyt myös Mac-käyttäjille

5
Teemu Laitila

Samsung Kies nyt myös Mac-käyttäjille
Samsungin puhelimen ja Applen tietokoneen omistajat saavat puhelimensa päivitettyä tulevaisuudessa helpommin, sillä Samsung on viimein julkaissut puhelimen hallintaan tarkoitetun Kies-sovelluksen Mac OS -käyttöjärjestelmälle.

Kiesin Mac-versio tarjoaa samat ominaisuudet kuin PC-versiokin, eli mahdolisuuden päivittää puhelimen käyttöjärjestelmää ja esimerkiksi hallita puhelimen multimediasisältöjä sekä tehdä varmuuskopioita. Mac-versio on aluksi yhteensopiva vain Galaxy S, Galaxy S 2 ja Galaxy Tab 7 -laitteiden kanssa, mutta tulevaisuudessa Kies tukee kaikkia Samsungin puhelimia.
Kiesin beta-vaiheessa olevan Mac-version voi ladata Samsungin sivuilta.

Kommentit (5)

zordo
zordo

3

Voisi luulla, että tuo Linux-kääntö tulisi melkein tuon macin sivutuotteena. Toisaalta tuon OTA-tuen ilmaantumisen jälkeen ei tuota helvetistä kotoisin olevaa KIES:iä onneksi enää tarvitse mihinkään.
@2
Hyvin vaikeaa ymmärtää, että mistä teitä kaikkea uutta(linux jne.) pelkääviä sikiää näille uutta tekniikkaa käsitteleville forumeille. HTPC:ssä ja miniläppärissä pyörii Ubuntu loistavasti ihan maalaisjärkeä omaavan humanistinkin taidoilla. Lisäksi säästää aina sen 100€/tietokone.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Jes, nyt pääsee Macin omistajat myös k*semaan päivityksensä!

Ja Linux-tuki olisi ihan jees, tosin, kuten edellä mainittiin, luulisi tuen tulevan jo "sivutuotteena". Voi tosin olla, että Sampan päästä ei löydy halua tai "jaksamista" tähän.

Vastaa
ilmari2k (vahvistamaton)

5

Artikkelin linkin ohjelmassa ei ainakaan voi päivittää firmwarea, vaan sanotaan, että firmwaren päivitys onnistuu vasta virallisessa versiossa. Turha softa siis.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja