Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvakaappaukset Bada 2.0.1:n uudesta käyttöliitymästä vuotivat

9
Manu Pitkänen

Kuvakaappaukset Bada 2.0.1:n uudesta käyttöliitymästä vuotivat
Samsungin kehittämän Bada-mobiilikäyttöjärjestelmän uusimman version (2.0.1 beta) käyttöliittymä on vuotanut nettikansalaisten nähtäville. Samsung esitteli Bada 2.0:aa jo helmikuussa Barcelonan MWC-messuilla, mutta vielä tuolloin käyttöjärjestelmän käyttöliittymään ei oltu tehty muutoksia.

Uusi käyttöliittymä muistuttaa edelleen hyvin paljon Androidia, joten mistään mullistavasta uudistuksesta ei ole kyse. Isoin muutos on tehty kotinäkymiin, joita on enää kaksi. Näistä ensimmäinen on varattu widgeteille ja toinen käytetyimpien ohjelmien pikakuvakkeille.

Samsung on myös halunnut pienentää pikakuvakkeiden kokoa. Aiemman kolmen sijaan, pikakuvakkeita voi asetella uudessa Badassa samalle riville neljä kappaletta.

Verkkoon vuotaneet kuvat on otettu S8530 Wave II -puhelimesta. Voi siis olla, että Samsung tuo käyttöjärjestelmän myös vanhempien Wave-puhelimien omistajien ulottuville. Samsung vahvisti GSMArenalle, että kuvat ovat aitoja, muttei kommentoinut asiaa sen enempää.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Bada ei vaikuta kyllä kovin "ihmeelliseltä", samaan maastoon Sympparin kanssa. Tosin, jos siihen on tähdätty, hyvin ovat onnistuneet! Paljoa en Badalta odottanut, mutta samoille markkinoille Symbianin kanssa se voisi hyvinkin mahtua, vähän halvempiin puhelimiin jne.

Vastaa
squi
squi

3

Bada saattaa tulevaisuudessa kasvaa hyvinkin suosituksi.

Mutta mitä lienee liikkunut graafisen suunnittelijan päässä, kun on tuota fonttia valinnut?! Mikä hemmetin Comics Sans tuo on? :D

Vastaa
JuhaW
JuhaW

6

@5: Toki Galaxy S1 ja 2:ssa pystyy samoin, mutta tuo tuskin on se default fontti Badalle. Sitä tarkoitin.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

7

Kaverilla näin ton saman fontis SGS:ssä.. Ihan hirveetä, kun yritin yhtä uutista netistä lukee, kun ei meinannu ilman parempaa zuumailua selvää saada.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

8

OT: Samsungilla on suunittelutiimissä kostean yön jäljiltä päätetty ihan kiusallaan laittaa siihen tuo "söherrys".

Vastaa
yksyks2
yksyks2

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tnoi:

boooring..

Mikä oli jälleen kerran tämän kommentin tarkoitus?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja