Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 5 jailbreakattu

9
Manu Pitkänen

iOS 5 jailbreakattu
Apple esitteli uutta iOS 5 -mobiilikäyttöjärjestelmää eilen illalla San Franciscossa järjestetyssä WWDC 2011 -tapahtumassa. Yhtiö tuntui olevan innoissaan kaikista sen uusista ominaisuuksista. Jobs lienee vähemmän innostunut tiedosta, että hänen käyttöjärjestelmänsä ehdittiin jo jailbreakkaamaan.

MuscleNerd kertoi onnistuneesta jailbreakista Twitterissä. Hänen mukaansa iOS 5 betan suojausten murtaminen onnistui vaivatta limera1nin avulla. Tieto iOS 5 betan jailbreakista tuli varsin sukkelaan. Käyttöjärjestelmän kehittäjäversiokin on ehditty jo vuotamaan verkkoon.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
Asentaja123 (vahvistamaton)

4

Olikohan tämä jo odotettavissa Applella vai tuliko puun takaa...

Vastaa
ep_
ep_

7

Mahtaa siellä Applella pikkasen ottaa päähän kun käyttis on Jailbreikattu jo melkein heti julkaisun jälkeen. Hyvä Apple!!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

8

@7 Ainahan se on noin menny, että samana päivänä on tullut jailbreak kun uusi softa on lähtenyt liikkeelle. Se pohjahan on kuitenkin varmaan about sama joten tuskin se mikään erikoinen homma on sitä saada auki niiltä jotka homman osaa. Eiköhän apple tuota osannut ihan odottaa.

Sitäpaitsi ei mun mielestä Applen ole mitään järkeä lähteä jailbreakkausta tosissaan estämään. IPhone käyttäjiä olisi huomattavasti vähemmän ilman jailbreakkia, jailbkreakista on sekä hyötyä, että haittaa Applelle. Jailbreakin jälkeen iPhone kuitenkin nousee ihan eritasolle ja silloin se kilpailee androidin kanssa säätäjän unelmasta joten jos se vietäisiin pois nämä käyttäjät todennäköisesti siirtyisivät androidiin ja se ei olisi hyvä Applen kannalta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

9

@4
>Olikohan tämä jo odotettavissa Applella vai tuliko puun takaa...

Vaikka uutisessa muuta vihjailtiin, niin sanottiin siellä myös

>onnistui vaivatta limera1nin avulla

Joten eiköhän ollut tiedossa ja odotettu, myös Jobsin, jos hän seuraa touhua.

8@
>Sitäpaitsi ei mun mielestä Applen ole mitään järkeä lähteä
>jailbreakkausta tosissaan estämään.

Välillä jailbreikin tekeminen on ollut niin vaivaton että kyse isommanluokan tietoturvariskista kaikkia käyttäjiä kohtaan.

Ja aina se syö Applen businesta.

Käyttäjän (Turvallisuuden) kannalta laiteen avaamiselle pitäisi olla viralliset menetelmät.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja