Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusin Android vuosi Galaxy S:lle

13
Teemu Laitila

Uusin Android vuosi Galaxy S:lle
Samsungin edellisen lippulaivan Galaxy S:n omistajille tarjottiin päivitysherkkua piparin muodossa vasta viime kuun puolella, kun Samsung päivitti laitteen (enemmän tai vähemmän onnistuneesti) Android 2.3.3-versioon. Nyt vaikuttaisi siltä, että Samsungilta on piakkoin tulossa päivitys myös uusimpaan Android 2.3.4-versioon.

Nettiin on vuotanut Galaxy S -mallille tarkoitettu 2.3.4-versio, joka käyttäjäraporttien perusteella korjaa ainakin AndroidOS-prosessin aiheuttamaa akun tyhjenemistä sekä parantaa Quadrant-testin tuloksia. Vaikka Googlen Android 2.3.4. päivitys sisältää video- ja äänipuhelut mahdollistavan version GTalk-sovelluksesta, Samsung ei ole ilmeisesti sisällyttänyt sitä omaan versioonsa. Ottaen huomioon, että virallinen julkaisu on vasta edessäpäin, tilanne saattaa kuitenkin muuttua julkaisuun mennessä.
Vaikka kyseessä on ilmeisesti Samsungin virallinen päivitys, paketti on livahtanut nettiin ennenaikaisesti, eli kiireisimmät päivittäjät asentavat käyttöjärjestelmän omalla vastuullaan. Kokemattomampien kannattaa odotella Samsungin Kies-sovelluksen kautta jakelemaa päivitystä, jonka aikataulusta ei kuitenkaan ole vielä tarkempaa tietoa.

Kommentit (13)

apek
apek

1

Voisihan tuota testailla jossain vaiheessa. 2.3.3:ssa tosiaan on ikävä bugi, joka syö akun ja siitä johtuen asensin takaisin 2.2.1:n stargaten kernelillä varustettuna.

Vastaa
eddison84
eddison84

4

@3.
Ei pirussa "vuosi" ole mitenkään oikein, ainakaan suomen kielessä. Aivan sama kuin väittäisi sanan "ketä" tarkoittavan samaa kuin "kuka".
Tuo on joku joko murre- tai muista syistä syntynyt sanahirviö.

"vuosi

(taivutusmuoto) indikatiivin imperfektin yksikön 3. persoonan muoto verbistä vuotaa

Huomautukset

Mahdollisesti huonoa suomea. Sen sijaan: vuotaa - vuoti - on vuotanut"

http://fi.wiktionary.org/wiki/Liite:Verbitaivutus/suomi/vuotaahttp://fi.wiktionary.org/wiki/Liite:Verbitaivutus/suomi/vuotaa

Vastaa
dRD
dRD

6

@2: Wikit eivät ole mikään auktoriteetti ilman viittauksia.. Tuossa yksi: taivutuksista kiiti/kiisi, vuoti/vuosi, jne.. Mun korvaan vuoti sattuu enemmän kuin vuosi :-)

Back to topic tän jälkeen :-)

Vastaa
JussiFX
JussiFX

7

Ihme kun nykyään näissä kommenteissa kitistään jostain typoista tms virheistä, eikä oikeastaan aiheesta ollenkaan. Tää "vuosi vaiko vuoti" nyt kruunaa koko homman. Big deal.
Itse aiheesta, hienoa jos on tulossa ja hyvä että korjaa androidos -bugin, pari kertaa sattunut itselle.

Vastaa
eddison84
eddison84

8

Palataan siis aiheeseen. Kuinkas nyt HTC jäi näin Samppaa jälkeen Gingerbreadissa :/ Onhan sitä tosin Desirelle luvattu kesäkuun loppuun mennessä..

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

Heh, unohdin kommentteja lukiessa, mitä aihetta uutinen oikein koski :D

Ja josko tämä vuotanut versio asentuisi ongelmitta, toisin kuin Sampan viralliset päivitykset? :D

Vastaa
Bodomed
Bodomed

10

itse naureskelin tuossa uutisessa olevassa lauseelle...

"Galaxy S:n omistajille tarjottiin päivitysherkkua piparin muodossa vasta viime kuun puolella, kun Samsung päivitti laitteen (enemmän tai vähemmän onnistuneesti) Android 2.3.3-versioon."

Pitäisi ehkä nukkua enemmän kui viikossa 8h... :D

Vastaa
Malboro
Malboro

12

"Kokemattomampien kannattaa odotella Samsungin Kies-sovelluksen kautta jakelemaa päivitystä"

Itse en kiesiin menis koskemaan. Sen verran olen sen kanssa tapellut, että menee kyllä pian vaikeammaksi tämä päivityksen asentaminen >_<

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja