Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC ottaa NMT-tekniikan käyttöön älypuhelimissaan

11
Manu Pitkänen

HTC ottaa NMT-tekniikan käyttöön älypuhelimissaan
Tuoreiden huhujen mukaan älypuhelinvalmistaja HTC aikoo valmistaa uusien kännyköiden rungot NMT-tekniikalla (NanoMolding Technology). NMT:n avulla puhelimien rungoista saadaan tehtyä aiempaa ohuempia ja edullisempia. Myös älypuhelinten death grip -vaivat häviävät tekniikan ansiosta.

Hienon nimen takana piilevän tekniikan periaate on loppujen lopuksi erittäin yksinkertainen. NMT:ssä on kyse siitä, että puhelimen metallisen rungon pintaan ruiskutetaan suoraan ohut muovikerros. Nykyisissä puhelimissa muovi on jouduttu kiinnittämään runkoon liima-aineiden avulla. Yksityiskohtaisempaa tietoa prosessista löytyy täältä.

NMT:n patentoineen Chenmingin mukaan ohuemman ja edullisemman puhelimen lisäksi rungosta tulee heidän tekniikkansa ansiosta paljon kestävämpi. NMT:n tarjoama ratkaisu death grip -ongelmaan on kuitenkin tainnut olla HTC:lle se kaikkein tärkein asia miksi he ovat päättäneet turvautua Chenmingiin. Yhtiö on saanut ikävää julkisuutta viime aikoina uudessa Sensation-mallissa on ilmenneiden pahoja antenniongelmien vuoksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
Mobira sitimies (vahvistamaton)

2

Itse myös odotin että että HTC:ltä tulee jokin retromalli :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mobira sitimies (vahvistamaton)

3

Itse myös odotin että HTC:ltä tulee jokin retromalli :)

Vastaa
aj84
aj84

5

HAHAAaa.. Antennagate ! Deatgrip ! R.I.P HTC ! Jännä homma ettei Applen tyyliin olla täällä mollaamassa että ihan paska laite ? Noh trollaajat, mikä maksaa ?

Vastaa
Bodomed
Bodomed

6

mäkin meinasin alkuun että nyt se tempun teki, tuomalla jonkun retro puhelimen androidilla. :P Ois kyllä aika siisti vehje... :D

Vastaa
akse
akse

8

@5 kaipa death gripillä tarkoitetaan käden yleistä vaimennusta.. tosin en tiedä miten toi NMT siihen vaikuttaa, sillä signaalit yleensä heikkenee kun tulee tarpeeksi tiheää estettä.

Applen deathgripissä oli ihan eri juttu kyseessä, sillä antennin sai ns. oikosulkuun.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja