Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n 3D-puhelin myöhästyy

4
Matti Vähäkainu

LG:n 3D-puhelin myöhästyy
LG on ilmoittanut, että 3D-näytöllä varustettu älypuhelin LG Optimus 3D on myöhässä. Yhtiö kertoo Twitter-vastauksessaan, että on pahoillaan mallin myöhästymisestä. Optimus 3D oli ensimmäinen ilman laseja toimivalla 3D-teknologialla julkistettu matkapuhelin, mutta näillä näkymin se ei tule olemaan ensimmäisenä kaupoissa.

Optimus 3D kilpailee paitsi kaikkia kosketusnäytöllisiä puhelimia niin eritoten HTC EVO 3D:tä vastaan. Näillä näkymin pahin kilpailija olisikin markkinoilla ensin, sillä myöhemmin julkistetun EVO 3D:n julkaisupäiväksi kerrotaan Sprint-operaattorin toimesta kesäkuun 24. päivä.

LG on pikkuhiljaa hilannut julkaisupäivää eteenpäin. Alkuun puhelin oli tarkoitus julkaista ennen kesäkuuta, myöhemmin kerrottiin julkaisun siirtymisestä alkupuolelle kesäkuuta, ja nyt puhelimen saatavuus siirtynee Briteissä heinäkuuhun.Kummankaan puhelimen saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa. Todennäköisesti pääsemme näkemään 3D-puhelimen Pohjolassa aikaisintaa heinäkuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Minussa on varmasti jotain vikaa, kun 3D-puhelin ei kiinnosta pätkän vertaa. Vahva ennakkoluuloni on, että puhelimen käytettävyys kärsii 3D-silmäkarkin lisäämisen myötä. Mutta oliko se tämä puhelin, vai HTC:n malli, joka julkaistaan lähes identtisenä ilman 3D-näyttöä?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nokia,antiikkia...!! (vahvistamaton)

3

Nokia puhelimien omistajat eivät ole tottuneet uuteen tekniikkaan?.
=)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja