Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone Apollo ilmestyy ensi vuoden lopulla

2
Manu Pitkänen

Windows Phone Apollo ilmestyy ensi vuoden lopulla
Microsoftin Windows Phone Mangon julkistuksesta ei ole aikaa kuin muutama viikko, eikä se ole vielä edes missään puhelimessa käytössä. Verkkoon on kuitenkin jo vuotanut tieto seuraavan ohjelmistopäivityksen, Windows Phone Apollon, ilmestymisestä.

Tieto Apollon ilmestymisestä löytyy Microsoft Careers -sivustolta. Apollon on ounasteltu ilmestyvän ensi vuonna, mutta mitään virallista tietoa asian tiimoilta ei ole kerrottu. Windows Phonen päivitysten nimet näyttäisivät päättyvän o-kirjaimeen, muuta yhtäläisyyttä Apollon ja Mangon välille on hankala keksiä. Vuoden 2012 päivityksen nimen kertoi ZDNetin bloggaaja jo viime vuoden lopulla.
Microsoftin tarkoituksena on noudattaa alan konventioita, ja julkaista mobiilikäyttöjärjestelmälleen joka vuosi uusi suurempi päivitys. Apollo ilmestyy todennäköisesti vasta vuoden 2012 jälkimmäisellä puoliskolla, joten kehityssykli Mangon ja Apollon välillä on aika tarkkaan edellä mainittu vuosi.

Huhujen mukaan Apollon julkaisu osuisi yhteen Windows 8:n julkaisun kanssa. Molempien käyttöjärjestelmien on kerrottu tukevan uudenlaista APX-sovellusformaattia, jolloin molemmilla alustoilla voisi ajaa samoja ohjelmia. Jotkut huhut menevät vieläkin pidemmälle, ja kertovat ohjelmistoalustojen yhdistymisestä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja