Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta 150 euron Android-puhelin NFC:llä

3
Teemu Laitila

Huaweilta 150 euron Android-puhelin NFC:llä
Huawei on julkaissut uuden Android-puhelimen, josta halvasta hinnasta huolimatta löytyy pikkuhiljaa yleistyvä NFC-siru. NFC:n tulosta on puhuttu pitkään, mutta tähän asti ongelmana on ollut NFC-tuella varustettujen päätelaitteiden vähäisyys ja siitä johtuva heikko palvelutarjonta. Tähän mennessä NFC:tä on nähty lähinnä valmistajien kalliissa high-end-malleissa.

NFC-tukea lukuun ottamatta Huawein Sonic -mallin sisuskalut vastaavat sen arvioitua 150 euron myyntihintaa. Käyttöjärjestelmänä on Android 2.3, jonka päälle on lisätty 3D-efekti kotiruutujen vaihdossa.

Laitteesta löytyy 3,5 tuuman VGA-resoluutiolla (640x480) toimiva ruutu ja keskusmuistia on 256 megatavua. Sisäänrakennettua tallennuskapasiteettia voidaan laajentaa micro-SD-kortilla. Puhelimessa on 3,2 megapikselin kennolla varustettu kamera, mutta ei ollenkaan salamavaloa.

Huawei Sonic on tullut myyntiin jo Turkissa, mutta laitetta saataneen piakkoin myös muualle Eurooppaan.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

repino
repino

1

Nfc on mielenkiintoinen, mutta nuo rautapuolen jutut heppoisia ja ohjelmapuoltahan voi aina keveästi kehitellä. Onko tämä ns. kevyempi versio?

Vastaa
repino
repino

2

Nfc on mielenkiintoinen, mutta nuo rautapuolen jutut heppoisia ja ohjelmapuoltahan voi aina keveästi kehitellä. Onko tämä ns. kevyempi versio?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja