Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta kasa uutuuspuhelimia eri käyttötarkoituksiin

3
Teemu Laitila

Sony Ericssonilta kasa uutuuspuhelimia eri käyttötarkoituksiin
Sony Ericsson on tänään julkaissut kasan uusia Android-puhelimia. Kolmella mallilla on kullakin selkeät kohderyhmänsä. Ominaisuuksien perusteella laitteet on tarkoitettu kuvaajille, ulkoilijoille sekä innokkaille tekstaajille.

Xperia Ray on ohut 3,3 tuuman ruudulla varustettu puhelin, joka painaa vain 100g ja on 9,4mm paksuinen. Ruudussa käytetään SE:n Bravia-tekniikkaa ja resoluutio on kokoonsa nähden hyvä 854x480. Ray panostaa erityisesti kameraan ja siitä löytyy 8 megapikselin automaattitarkenteinen kamera Exmor R -sensorilla, jota käytetään myös kamerastaan kehutussa Xperia Arc -mallissa. Videokuvaa voi tallentaa 720p-tarkkuudella.
Käyttäjälle jää vain 300 MB sisäistä tallennustilaa, joka on kuitenkin laajennettavissa 32 GB asti microSD-kortilla. Puhelimesta tulee saataville eri värivaihtoehtoja joihin kuuluu musta, kultainen, valkoinen ja pinkki.

Xperia Active on nimensä mukaisesti aktiiviseen ulkoilmaelämään tarkoitettu ja se käy hyvin ilmi jo ulkoasusta. Ruutu on kestävää mallia ja puhelimen voi vaikka upottaa metrin syvyyteen puoleksi tunniksi ilman huolia. Kosketusnäyttö tottelee ohjausta myös märillä sormilla.Sisältä löytyy 1 GHz:n Snapdragon-suoritin. Näytön koko on 3 tuumaa ja resoluutio 480x320. Ulkoilua voi kuvata 5 megapikselin LED-salamalla varustetulla kameralla, joka tallentaa videokuvaa 720p-resoluutiolla. Perinteisten ominaisuuksien (GSM, HSPA, GPS, WiFi, Bluetooth) laitteesta löytyy FM-vastaanotin, digitaalinen kompassi sekä DLNA-tuki.

Viimeisin malli ei kuulu Xperia-sarjaan vaan se on nimeltään Sony Ericsson Txt. Txt on candybar-mallinen qwerty-näppäimistöllä varustettu laite, joka on erityisesti suunnattu sosiaalisten verkostojen ylläpitoon. Laitteen 2,6 tuuman näyttö ei tue kosketusta, vaan puhelinta ohjataan kokonaan näppäimistöllä.Kaikkien laitteiden odotetaan saapuvan myyntiin syksyn aikana vuoden kolmannella neljänneksellä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
eksperia (vahvistamaton)

3

Onpa tyylikäs tuo xperia ray. Tuo kultanen värikin sopii hienosti. Nyt vois oikeasti harkita sonierkkiä, jos hinta on vielä kohillaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja