Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen seuraavasta Nexuksesta tihkunut uutta tietoa

6
Manu Pitkänen

Googlen seuraavasta Nexuksesta tihkunut uutta tietoa
Verkkosivusto BGR kertoi kaksi viikkoa sitten loppuvuonna ilmestyvän Googlen Nexus-puhelimen teknisistä tiedoista. Sivusto on jälleen saanut uutta tietoa puhelimesta ja raportoinut niistä eteenpäin.

Tähän asti Google Nexus 4G:nä tunnetun LTE-tuellisen älypuhelimen todellinen koodinimi on kuulemma Prime, jonka nimisenä puhelin saatetaan myös julkaista. Android 4.0:lla (Ice Cream Sandwich) varustetun puhelimen valmistaa Samsung, joka vastasi myös edellisen Google-puhelimen valmistamisesta.
Edellisessä paljastuksessaan BGR ei vielä oikein tiennyt mikä suoritin Nexus Primessa oikein on, mutta nyt siksi on varmistunut kaksiytiminen OMAP 4460. 720p-resoluutioisen kosketusnäytön tyyppi on varmistunut Super AMOLED HD:ksi.

Google muuttanee myös julkaisuriittejään. Yhtiö aikoo esimerkiksi tuoda puhelimensa myyntiin heti useamman teleoperaattorin kautta. Lisäksi hakukoneyhtiön on kerrottu tekevän läheistä yhteistyötä usean puhelinvalmistajan kanssa, joten Nexuksen julkaisupäivänä saatetaan nähdä uusia puhelimia esimerkiksi HTC:ltä tai Samsungilta. Tällainen usean kärjen taktiikka on tuttu Microsoftin Windows Phonen puolelta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Nikotiko
Nikotiko

1

Mielenkiintoista. Kai tuo 4.0 versio päivittyy sitten toisillekin Android puhelimille jonain päivänä? Tai ainakin kaksiytimisille?

Vastaa
Android/Galaxy S2 (vahvistamaton)

2

Super Amoled HD ?...mielenkiintoista!. =)
Tukee varmasti jo autostereokooppista 3D-tekniikkaa myös.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja