Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Desiren Gingerbread-päivitys testauksessa

4
Manu Pitkänen

HTC Desiren Gingerbread-päivitys testauksessa
HTC on omilla Facebook-sivuillaan kertonut testaavansa Desire-älypuhelimelle tarkoitettua Android 2.3:a (Gingerbread). Google julkaisi Gingerbreadin viime jouluna.

HTC:n huhuiltiin aiemmin keväällä julkaisevan päivityksen kesällä. Sen jälkeen HTC on ehtinyt kieltämään päivityksen kehittämisen ja luvannut taas toimittaa Gingerbreadin entiselle lippulaivalleen. Päivitys on tällä hetkellä testattavana ja laadun tarkkailu aloitetaan ensi viikolla. Ohjelmiston valmistumisen tarkkaa päivämäärää ei vielä haluttu kertoa, mutta HTC lupasi tiedottaa siitä kun asia tulee ajankohtaiseksi.

Valitettavasti Gingerbread toimitetaan puhelimeen rampaversiona, sillä se ei sisällä kaikkia Sense-käyttöliittymän hienouksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

MQe
MQe

1

Rampaversio? No voi juma. Mitähän tässä mahtaa olla rampautettu Sense:stä...ja oikeastaan miksi? Onko täys-piparkakku muka liian iso tai raskas?! O_o

Vastaa
arcanix
arcanix

3

Too little too late. Kyllästyin odottamaan ja roottasin Desiren, nyt on käytössä Cyanogenmod 7. Rullaa huomattavasti sulavammin, tilaa on paljon enemmän käytössä kun htc:n ylimääräiset roskaohjelmat ovat poissa ja akku kestää kauemmin.

Vastaa
potchi
potchi

4

No jopas jotakin. On tätä jo odotettu. Tosin alkaa muakin toi roottaaminen kiinnostaa kokoajan enemmän, että jossei 2.3 ole hyvä, niin sitten luultavasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja