Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy Z julkistettu

14
Manu Pitkänen

Samsung Galaxy Z julkistettu
Ruotsalainen teleoperaattori 3 (Tre) on ottanut valikoimiinsa aiemmin tuntemattomana pysyneen Samsung Galaxy Z -älypuhelimen. Tänään yhtiön verkkosivuille ilmestynyt puhelin on ennakkotilattavana 435 euron hinnalla.

Puhelin on ominaisuuksiensa perusteella kuin Galaxy S II:n karvalakkimalli. Z-galaxyssä on 4,2 tuuman Super Clear LCD -näyttö, jonka resoluutio on 800x480. Sisällä sykkii gigahertsin taajuudella kaksiytiminen Tegra 2. Kuorten sisältä löytyy lisäksi kahdeksan gigatavun edestä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa microSD-paikan ansiosta.

Galaxy Z:ssa on LED-salamalla varustettu viiden megapikselin kamera, jolla voidaan kuvata korkeintaan 720p:n tarkkuuksisia videoita. Puhelin painaa 135 grammaa ja sen fyysiset mitat ovat 125,3 x 66,1 x 9,5 mm. (Kuvat: GSM Arena)Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (14)

Anonyymi käyttäjä
ps (vahvistamaton)

6

@4

Heh samaa mieltä. Tohon kun laittaa N9 kuvan viereen niin tää samppa näyttää ikivanhalta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jepajuu (vahvistamaton)

7

Vuoden päästä näitä tuplacore tusina Androideja saa ~250E:llä. Alkaa olemaan rautavalmistajilla itku edessä. ZTE:n ja Huawein vehkeetkään ei enää silloin jumittele kun on tarpeeksi hyvää rautaa sisässä Androidille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
nihongo (vahvistamaton)

9

@5 ja @8 kirjottaja sama henkilö. Aina kehumassa Samsungia maasta taivaisiin. Milloin mitäkin omistaa iPhone 4:sen ,N900,N8:in ja kaikki muutkin puhelimet, joista jälkimmäisiä aina haukkumassa. Hanki oikeasti elämä. Ainiin, se piste ei edelleenkään tule sinne kysymysmerkin tai huutomerkin perään.

Mitä tohon Samsungin uutuus puhelimeen tulee niin on kyllä aika hengetön. Alkaa olemaan jo nähty. Pallo on kyllä tällä hetkellä N9:llä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
@5 ja @8 kirjottaja (vahvistamaton)

10

nihongo
Mitä olet itse aina arvostelemassa muiden kirjoituksia??.
Hanki itse MYÖS elämä!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

11

@6
Kun N9 kuvan laittaa tämän viereen, N9 näyttää Samsungiin verrattuna värikkäältä ja muoviselta lasten lelupuhelimelta. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja