Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen tavoitteena myydä 25 miljoonaa iPhone 5:tä tänä vuonna

11
Manu Pitkänen

Applen tavoitteena myydä 25 miljoonaa iPhone 5:tä tänä vuonna
Markkinaspekulaatioiden mukaan Apple aikoo esitellä uuden iPhone 5 -puhelimen syyskuussa. Uusien tietojen mukaan puhelin ei sisällä mitään isompia uudistuksia verrattuna aiempaan iPhone 4:ään, mutta siitä huolimatta yhtiö tavoittelee isoja myyntivolyymeitä.

Wall Street Journalin lähteiden mukaan Applen tavoitteena on myydä yksistään tänä vuonna jopa 25 miljoonaa iPhone 5:tä. Tavoite on kunnianhimoinen, sillä esimerkiksi Samsung tavoittelee noin 10 miljoonan puhelimen myyntimääriä Galaxy S II:lle ja iPhone 4:ää myytiin viime vuoden kesä-lokakuun aikana 14 miljoonaa kappaletta. Myynti olisi mahdollisesti ollut parempi mikäli Apple olisi osannut varautua puhelimen saamaan suureen suosioon.
Tavoitteen saavuttamiseksi Apple on jo tilannut Pegatronilta ainakin 15 miljoonaa iPhone 5:tä. Puhelimen pitäisi olla aiempaa ohuempi ja kevyempi. Lisäksi kosketusnäytön tuumakoon on kerrottu olevan suurempi ja kamerasta löytyvän kahdeksan megapikselin kenno.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

1

Jos tällä kertaa iPhoneja riittäisi eikä myytäisi heti ei-oo-ta :D

Apple on joka mallin julkaistessa aliarvionut sen myynnin, luurit on joka kerta viety käsistä ja ne on loppunut kesken. Nyt niitä on sellanen määrä, että luulisi riittävän :)

25 miljoonaa tänä vuonna kuulostaa kyllä aika suurelta, mutta ei applesta ikinä tiedä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

2

Toivottavasti muuten ohuempi ja kevyempi tarkoittaa sitä, että luovutaan lasitakakannesta, en kyllä halua seuraavaan luuriini mitään lasitakakantta. Muutenkin toivoisi, että sen ergonomia olisi lähempänä 3gs mallia joka istuu käteen paremmin.

Vastaa
Bodomed
Bodomed

3

Noillako specseillä pitäs sitten juuri ostettu kallis puhelin vaihtaa "uuteen" kalliiseen puhelimeen. Ethän juuri ehtiny käyttämään kuin pari kuukautta edellistä. Vain sen takia että saisit isomman näytön ja pari megapikseliä enemmän... Ei helv sentää aika järjetöntä menoo. :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

4

@3 Enpä usko, että monikaan nelosen omistaja vaihtaa vitoseen, eiköhän kyse ole samasta vaihtosyklistä kuin nelosen kanssa, että 3g käyttäjät hommasi nelosen ja suurin osa 3gs omistajista skippasi nelosen, koska erot edelliseen ei ollu tarpeeks suuret, mutta taas nelonen oli selkeästi parempi kuin 3g malli.

Nyt taas vastaavasti 3gs käyttäjät kuten minä odottavat viitos versiota joka on selkeästi parempi kuin oma 3gs.

iPhone 4 taitaa olla se luuri joka hidastaa tätä vaihtosykliä merkittävästi, koska se on luuri millä pärjää pitkään. Siinä alkaa olla jo sen tason osat jo ja suurimmalle osalle seinä tuskin tulee vastaan pitkään aikaan.

Tosin mistä sitä tietää mitä parin vuoden päästä on :) Esim apple kehittelee uusia tapoja ladata akkua "Apple Experimenting With 'New Way of Charging' for 2012 iPhone"

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

5

@3 En tosin edes ymmärrä mistä puhut, puhutko jostain omasta puhelimesta vai mistä, kun iPhone 4 tuli vuosi sitten, ei pari kuukautta sitten ja siis kyllähän tuosta iPhone 5:stä tulee löytymään myös tuplaydinprossu niinkuin muistakin uusista hi-end luureista tänä päivänä. Eli nopeutta taas rutkasti lisää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
OmppuPomppu4 (vahvistamaton)

6

Pplella ja Samsungilla on ainakin kilpailua keskenään!. =)

Vastaa
Bodomed
Bodomed

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mmikkis:

@3 En tosin edes ymmärrä mistä puhut, puhutko jostain omasta puhelimesta vai mistä, kun iPhone 4 tuli vuosi sitten, ei pari kuukautta sitten ja siis kyllähän tuosta iPhone 5:stä tulee löytymään myös tuplaydinprossu niinkuin muistakin uusista hi-end luureista tänä päivänä. Eli nopeutta taas rutkasti lisää.

Sori meni tuo ajantaju vähän sekasin kun tota kirjoitin. Niin mutta onko oikeesti tuplaydinprossu syy maksaa taas about 700€ siitä. Että saa tän hetken kuuminta rautaa? Kun kuitenkin vanha toimisi vielä moitteetta. Eikä kaikilla ole vielä edes maksettu loppuun tuota 4:sta.

Vastaa
mikkokk
mikkokk

8

Vaan eipä noi alihankkijoille maksimituotantomäärän ohjeistukseksi annetut luvut ole yhtiön myyntitavoitteita. Niitä pitäisi verrata lähinnä viime vuonna annettuihin vastaaviin ohjeistuksiin, ei viime vuoden toteutuneeseen myyntiin.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

No on aika typerää :D "Ei tässä ole oikeastaan mitään muuta, mutta tullaan myymään kuin leipää." Kuinka tyhmiä ihmiset ovat? :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

10

@7 Niin se kai on jokaisen päätettävissä mitä haluaa ja tarvii, ketäänhän ei pakoteta ostamaan uutta mallia, jos minulla olisi iPhone 4 niin en ostaisi viitosta. Samoin jos mulla olis eka iPad niin en ostaisi iPad 2:sta.

Sitäpaitsi tällä hetkellä jos myy vanhan nelosen pois niin väliin jää maksettavaksi jotain 300e olettaen, että siis se uus iPhone tulee maksamaan 700e.

Juuri tällä viikolla myytiin netissä 16gb käytetty iPhone 4 luuri 400e:llä jos sulla on 32gb saat vielä enemmän joten ei siinä niin paljoa sitten enää jää maksettavaksi jos uusi malli houkuttaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

11

Juuri tuore kirjoitus:

"According to the report's sources, Apple is indeed planning a smaller and lighter design for the iPhone 5, but has also been testing those components within iPhone 4 enclosures, leading to the confusion over the company's plans.
Simply put, as the iPhone 5 components are built for a smaller and lighter device, they can be easily fit into a casing which for all intents and purposes looks identical to an iPhone 4... and that's exactly what Apple has been doing. Our sources tell us that the company has been testing the new components in old iPhone cases, for obvious reasons.
The current iPhone 4 design is said to have fallen "out of favor" with Apple executives, leading to the substantial efforts to introduce a redesigned form factor only a little over a year after the iPhone 4's debut."

Eli tällä hetkellä alkaa kallistumaan siihen suuntaan, että tulisikin uuden näköinen luuri.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja