Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple sivaltaa HTC:tä uudella patenttihaasteella

3
Manu Pitkänen

Apple sivaltaa HTC:tä uudella patenttihaasteella
Apple on jättänyt Yhdysvaltain kansainväliseen kauppakomissioon (ITC) uuden kanteen, jossa HTC:tä syytetään Applen omistamien patenttien luvattomasta käytöstä.

HTC:n edustaja Grace Lein mukaan yhtiö on pettynyt Appleen, joka näyttäisi kilpailevan paremmuudesta mieluummin oikeussaleissa kuin markkinoilla. Apple ei ole suostunut kommentoimaan uutta kannetta, joka on vielä ITC:n sisäisessä arvioinnissa.
Haasteessaan Apple vaatii HTC:n älypuhelimille ja tableteille maahantuontikieltoa mikäli ITC katsoo taiwanilaisvalmistajan syyllistyneen patenttirikkomukseen. Kiistana olevan asian tarkemmista yksityiskohdista ei ole vielä tietoa.

HTC ilmoitti viime viikolla ostaneensa grafiikkayhtiö S3 Graphicsin, jolla on myös erimielisyyttä patenttien käytöstä Applen kanssa. HTC ja Apple ovat käyneet oikeutta viime vuodesta lähtien. Tuolloin Apple jätti ITC:hen 20 patenttia käsittävän haasteen. HTC vastasi pian vastakanteella, jossa Applea syytetään viiden patentin rikkomisesta.

Kommentit (3)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

"-yhtiö on pettynyt Appleen, joka näyttäisi kilpailevan paremmuudesta mieluummin oikeussaleissa kuin markkinoilla."
Auts. Tuo oli se uutisen varsinainen sivallus :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja