Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 5 julkaistaan 16. elokuuta?

20
Manu Pitkänen

iPhone 5 julkaistaan 16. elokuuta?
Työnvälitysyhtiö Gekkon verkkosivuille on ilmestynyt työpaikkailmoitus, jossa haetaan brittiläisiin kivijalkamyymälöihin iPhone-puhelimiin erikoistuneita myyjiä. Töiden kerrotaan alkavan 16. elokuuta ja päättyvän 29. lokakuuta. Ilmoituksen havaitsi ensimmäisenä CNet.

Työpaikkailmoitus on herättänyt heti spekulaatioita, joiden mukaan Applen uusi iPhone 5 -puhelin julkaistaisiin elokuun puolivälissä. Väitteelle on hyvä peruste, sillä iPhonen myyntiin tuskin tarvittaisiin lisää henkilökuntaa ellei tiedossa olisi jokin suuri tuotejulkaisu. Lisäksi uuden i-puhelimen julkaisun on spekuloitu tapahtuvan elo-syyskuussa.

Paikkoihin valitut käyvät läpi nelipäiväisen koulutuksen 9.–12. elokuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (20)

Anonyymi käyttäjä
jojola (vahvistamaton)

2

Nyt on Applen aika lyödä kaikki kortit pöytään. Muuten kilpailijat huristelevat oikealta ja vasemmalta ohi.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

3

@2

Ei huristele koska iPhonessa on hieno omena takakuoressa! Ja puhelimen taustakuvassakin on varmaan muutama vesipisara enemmän. Kyllähän sen on siis pakko käydä kaupaksi taas.

Vastaa
PJL78
PJL78

4

Mitä kalliimpi, sen paremmin se kaupaksi menee, eli nostaa hintaa vaan, niin eiköhän ne fanit jonota kahta kauheammin ja tuplamääriä vieläpä.

Vastaa
ep_
ep_

6

Jepjep. Ei kilpailijat huristele ohi omenasta. On niin komia tuo omenan kuva (hinta 300€) takakannessa että pakostahan ihmiset ostaa.

Kyseinen tavara ei kuulu omalle hankintalistalle.

Vastaa
ep_
ep_

7

Kilpailijoilla varmaan kärsitään jo hätää ton jälkeen. Applen tuotteissa on yksi valtti jonka vuoksi ihmiset ostaa niitä aivan hulluna. Applella on nimittäin tapana laittaa laitteen takakanteen omenan kuva. Ja kyllähän sillä tienaa kun sen omenan kuvan kate on aika kova.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jojola (vahvistamaton)

8

No voihan juma, tänne idioottien joukkoon piti laittaa kommentti. No eipä tarvitse kolmatta kertaa osallistua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

9

@2 Itseasiassa kilpailijat on jo lyöneet kaikki korttinsa pöytään ja päätyneet tekemään jättiluureja ja kilpailevat keskenään niistä.

iPhone 5 kun tulee markkinoille niin jos ei mitään dramaattista tapahdu niin iPhonella on ihan omat markkinat. Väittäisin, että suurin osa edelleen halua pienemmän älypuhelimen kuin mitä galaxy s2 ja esim htc sensation edustaa. Eli siis iPhone 5:llä on huimasti isommat markkinat kuin kilpailijoilla. iPhone on nykyään koko perheen puhelin mikä on uskomaton suoritus markkinoiden kalleimmalta luurilta. Potentiaalisia ostajia on valtavat määrät.

Uskoisin myös, että tästä jättiluuribuumista johtuu monelta osin WP7:n huono myynti. WP7 on suunnattu tavallisille käyttäjille, mutta luurit fyysisesti taas edustaa ihan muuta.

iPhonen yksi suuremmista valteista tulee olemaan koko jos se siis pidetään samana tai jopa pienempänä.

Jos ei halua jättinäyttöluuria niin mikä luuri muka pystyisi tällä hetkellä markkinoilla päihittämään iPhonen? tai varsinkin tulevan iPhone 5:n.

Vastaa
jartar
jartar

10

Niin, kyllähän sille isän pienelle 5 vuotiaalle "höpönassulle" pitää ostaa iPhone 5 kun siinä on hieno omenankuva takakannessa. Eihän se nyt huonommalla pärjää mitenkään. Mitä päiväkodin täditkin ajattelisi jos sille ostettaisiin ihan tavallinen luuri millä voi vaan soittaa ja tekstata?

Vastaa
Anestic
Anestic

12

@9 Mitä ihmettä? Kyllähän on malleja vaikka kuinka tarjolla, ei vain yhtä kahta kuin applella? Toki nuo "lippulaivat" on näkyvimpiä, mutta ei suinkaan ainoita tai parhaita vaihtoehtoja kaikille.

Siinä mielessä olet oikeassa, että applella on omat markkinansa. Nimittäin ne apple-käyttäjät jotka elää täysi pimennossa muusta tekniikasta jopa vuosia. Esim. yksi tuttu ei ollut uskoa, että omasta vuosia vanhasta ministä löytyy eleet touchpadista, kun sen piti olla applen erikoisuus. Ei silti, mulle on ihan sama mitä muut ostaa, ja rahakkaille apple/itunes-käyttäjälle hyvä vaihtoehto.

Itse kun en tahdo käyttää hankalia softia koneella puhelimen perussiirtoihin, on mikä tahansa muu puhelin parempi vaihtoehto kuin iPhone.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

13

@12 "Siinä mielessä olet oikeassa, että applella on omat markkinansa. Nimittäin ne apple-käyttäjät jotka elää täysi pimennossa muusta tekniikasta jopa vuosia."

Miten näillä iVihaajilla on niin uskomattoman vaikea ymmärtää, että ei tänä päivänä ole kyse enää tekniikasta. Vielä muutama vuosi sitten älypuhelimia osti ainoastaan ne jotka oli tekniikasta kiinnostuneita, tänäpäivänä niitä ostaa myös ihmiset joita ei kiinnosta tekniikka pätkän vertaa tai ymmärrä siitä vaan, miten tätä on niin hankala ymmärtää?

Kaikki on kiinni ENSIVAIKUTELMASTA, kun luuria käydään kaupassa testaamassa ja apple loistaa siinä, sitä on turha kieltää ja myös tämän jälkeinen käytto vakuuttaa myös.

Ei iPhone turhan takia ollut jo viidettä kertaa peräkkäin tyytyväiskyselyn ykkönen ja viidellä tähdellä, siinä missä esim samppa ja nokia sai 2 tähteä.

Eikä tämän kaltaiset uutiset auta androidia ainakaan yhtään: TAAS uusi virus/troijalainen virallisessa android marketissa http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/android+marketista+loytyi+jalleen+haittaohjelmia/a654159

Kyllä tavallista käyttäjää kiinnostaa huomattavasti enemmän tuollaiset uutiset kuin se, että oltaisiin kiinnostuneita siitä kenellä on parhaat speksit tai kenellä on eniten toimintoja.

Eli lyhyesti me jotka kirjoitamme näihin mobiilisivuille ei edusteta enään suurinta osaa nykyälupuhelimenostajista, eli kannattaisi miettiä asioita hiukan eri suunnalta :)

Vastaa
ep_
ep_

14

@13

Ei se iOSkaan ole turvallisuuden tae. Jailbreakinkin pystyy asentamaan vain surfaamalla tietylle sivulle. Samalla lailla voi ujuttaa muitakin ohjelmia puhelimeen iLaitteisiin. Kuulostaa helpommalta kuin ohjelman asennuttaminen.

Applen tuotteet jakavat mielipiteitä voimakkaasti. Yksinkertaisuutta ja valinnanhelpouutta arvostavalle omenat ovat sopivia mutta niille jotka haluaa yhtään viritellä niin pitää hankkia androidipuhelin tai ainakin symbian. Itellä on androidi ja olen todella tyytyväinen.

Joten voisiko sen kiistelemisen Androidien, Nokialaisten ja Applen paremmuudesta lopettaa. Jokaisella on eri kriteerit ja käyttötarpeet jonka perusteella puhelimia hankkii ja arvostelee.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

15

@14 Niin jos joku luurin jailbreakkaa niin se on omalla vastuulla eikä applella ole sen kanssa ja sen turvallisuuden kanssa mitään tekemistä.

"Applen tuotteet jakavat mielipiteitä voimakkaasti. Yksinkertaisuutta ja valinnanhelpouutta arvostavalle omenat ovat sopivia mutta niille jotka haluaa yhtään viritellä niin pitää hankkia androidipuhelin tai ainakin symbian. Itellä on androidi ja olen todella tyytyväinen."

Niin tai jos haluaa virittää voi tosiaankin jailbreakata sen iPhonen minkä useat tekee, minkä tämäkin uutinen todistaa "Yli kaksi miljoonaa iPhonea ja iPadia murrettu viidessä päivässä"

Ilman jailbreakkia iPhone ei myisi läheskään niin hyvin kun se nyt myy se on aika varma. Tosiaan ne käyttää iPhonea sellaisenaan joita ei kiinnosta säätäminen ja virittäminen, ne iPhone ostajat taas joita se kiinnostaa jailbreakkaa luurin ja näin avautuu täysin uusi maailma iPhonesta.

Vastaa
ep_
ep_

16

@15
En tarkoita että puhelimien jailbreikkaaminen vaarantaisi puhelimen tietoturvan vaan sitä että sen voi asentaa surfaamalla tietylle sivulle jolloin samalla lailla voi asentaa muutakin iPuhelimeen. Se jailbreikkaus oli vain esimerkkinä.

Vastaa
ep_
ep_

17

@15
En tarkoita että puhelimien jailbreikkaaminen vaarantaisi puhelimen tietoturvan vaan sitä että sen voi asentaa surfaamalla tietylle sivulle jolloin samalla lailla voi asentaa muutakin iPuhelimeen. Se jailbreikkaus oli vain esimerkkinä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

18

Apple muuten toi tänään korjauksen tuohon tietoturva-aukkoon, taas kerran esimerkillisen nopeaa toimintaa Applelta, viikko siitä kun ongelma uutisoitiin niin jo on korjaus luurissa.

Kyllä Apple vaan panostaa hienosti tietoturvaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Moo-mies (vahvistamaton)

19

Apple on roskaa, ihan sama mitä sen liukuhihnalta tulee vai tuleeko ollenkaan mitään.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

20

Lainaus:

Mmikkis
Apple muuten toi tänään korjauksen tuohon tietoturva-aukkoon, taas kerran esimerkillisen nopeaa toimintaa Applelta, viikko siitä kun ongelma uutisoitiin niin jo on korjaus luurissa.

Kyllä Apple vaan panostaa hienosti tietoturvaan.

Todellakin! Aukot tukitaan kun ne hakkerit sen tekee julkisesti ja omat käyttäjäseurannat siinä sivussa (joita ei tietenkään pitänyt olla) piilotetaan hieman paremmin päivän valolta ja selitellään luonnollisesti bugilla tai muulla vrt xd on se onnea olla vetoketju perseessä ja odottaa.. almuja ulos tuloille *ännnngh*

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja