Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple julkaisi iOS 4.3.4:n

8
Manu Pitkänen

Apple julkaisi iOS 4.3.4:n
Apple on julkaissut mobiililaitteilleen tarkoitetusta iOS-käyttöjärjestelmästä uuden 4.3.4-version. Päivityksessä korjataan PDF-tiedostojen käsittelyyn liittyvä tietoturva-aukko.

Aiemmassa käyttöjärjestelmäversiossa löydetty haavoittuvuuden ansiosta ulkopuolinen taho saattoi päästä käsiksi iOS-laitteen sisältämiin henkilökohtaisiin tietoihin, mikäli laitteella aukaistaan haitallista koodia sisältävä PDF-tiedosto. Aukkoa hyödyntämällä hyökkääjä olisi voinut päästä käsiksi niin pankkitietoihin kuin henkilökohtaisiin sähköposteihin. Tiettävästi haavoittuvuutta ei ehditty hyödyntämään tällaisessa tarkoituksessa kertaakaan.
Samaista tietoturva-aukkoa hyödynsi JailbreakMe.com-sivusto, jossa vierailemalla sai poistettua oman iOS-laitteensa ohjelmistolukitukset. Uuden päivityksen asentaminen kumoaa jailbreakin, mutta iOS 4.3.4:lle on ehditty jo kehittämään oma jailbreak (ei toimi iPad 2:ssa).

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Mmikkis (vahvistamaton)

1

Taas esimerkillisen nopeaa toimintaa Applelta, viimeviikon alussa uutisoitiin tuosta aukosta ja nyt jo korjaus.

Vastaa
JuhaW
JuhaW

3

Voi kun olis helppoa tämäkin nyt päivittää suoraan OTAna. Mut kun ei. Tota surkeaa iTunesia on käytettävä. Onneksi se kait muuttuu iOS5:n myötä.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

4

@uutinen
>Aukkoa hyödyntämällä hyökkääjä olisi voinut päästä käsiksi niin
>pankkitietoihin kuin henkilökohtaisiin sähköposteihin.

Mitähän uutistoimittaja tällä pankkitietoihin pääsyllä mahtaa tarkoittaa ? Mikä pankki iPhone käyttää jotain turvatekijänä ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja