Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE esitteli uusia Android-puhelimia: Libra ja Tureis

13
Manu Pitkänen

ZTE esitteli uusia Android-puhelimia: Libra ja Tureis
Kiinalainen halpapuhelinvalmistaja ZTE on esitellyt uusia Android-älypuhelimia. Uusissa Libra- ja Tureis-malleissa käytetään vanhaa Android 2.2 -käyttöjärjestelmää.

ZTE Librassa on 800×480-tarkkuuksinen ja 3,5-tuumainen kosketusnäyttö, joka yltää 262 144 värin toistoon. Puhelimesta löytyy lisäksi 600 megahertsin ARM 11 -suoritin, 512 megatavua RAM-muistia, SD-muistikorttipaikka, GPS-tuki, Bluetooth, WLAN (b/g), HSDPA ja 3,15 megapikselin kamera.
Libran ohella ZTE:n Android-mallisto laajenee Tureisilla. Se on teknisesti samanlainen kuin Libra, mutta siinä on fyysinen QWERTY-näppäimistö ja näyttö on 2,6-tuumainen (320×240). ARM 11 -suoritin saattaa lisäksi toimia 800 megahertsin taajuudella.Alla kuvat kaksikosta. Vasemmalla Libra ja oikealla Tureis.

Kommentit (13)

Ralle_ (vahvistamaton)

1

Kumpikaan ei iske sitten alkuunkaan. Odottelen loppuvuodesta ilmestyvää Android 4.0 -alustaa ja sitä hyödyntäviä puhelimia.

Vastaa
core
core

2

Tuo Libra vaikuttaa ihan uudestaan pakatulta Bladelta ihan ohjelmistoversiota, teknisiä ominaisuuksia ja ulkomuotoaan myöten. Joten pienoinen pettymys, koska olen Bladeen tyytyväinen ja voisin kuvitella hankkivani ZTE:n seuraavaksikin puhelimeksi.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Jos hinnat ovat kohdillaan, (tuttua ZTE-tasoa), menevät puhelimet aivan varmasti kaupaksi. Molemmissa on (halpispuhelimiksi) vaikuttavat ominaisuudet ja Tureis-mallilla ZTE:n valikoima laajenee hieman jo selkeästi erilaisempiin puhelimiin.

Vastaa
Anestic
Anestic

7

Juu tuo on kyllä tuo libra ihan Blade... Ja voi ollakin että eri markkinoille tarkoitettu. Ja muistaakseni jo talvella julkaistiin Skaten kanssa. Odotan qwerty-3.5tuumaa/1ghz-yhdistelmää ZTE:ltä. Kelpais mulle.

Vastaa
McTre
McTre

9

Olenko ainut kenen tuttavapiirissä on useita huonosti toimivia ZTE:itä ?
Ja itselläni on toisena puhelimena Huawei, eikä sekään toimi kunnolla.
Väkisin tulee sellainen olo että hintaeroihin on syitä...

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

10

@9 Omassa tuttavapiirissä laitteet toimivat lähes moitteetta. Eräässäkin tapauksessa ZTE:stä ei tahdottaisi luopua, vaikka se hommattiin korvikkeeksi, ennen paremman (tässä nimettömän) valmistajan huippumallin saapumista.

Vastaa
jonnekkk (vahvistamaton)

11

Itselläni on yksi ZTE ollut, eikä toista tule. Kyllä sen syyn hintaeroon huomaa: puhelin ei toimi läheskään yhtä sulavasti/hyvin kuin kalliimmat puhelimet.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

12

@11 OT: Mielestäni on kohtuutonta vaatiakkaan samaa sulavuutta 150€+ ZTE:ltä kuin 600€+ iPhonelta, ym. huippumalleilta. Mutta jos odotukset ovat kohdallaan (suhteutettuna hintaan, pääosin), on puhelin mielestäni loistava. Tosin, kalliimmista malleista on varmasti vaikea siirtyä näihin törkeän halpoihin.

Vastaa
jepjepjoo (vahvistamaton)

13

@9

Kahdella tutulla oli pari viikkoa Huaweit. Kumpikaan ei pysynyt päällä kahta päivää(boottaili itsekseen), vaikka ei muuta tehnyt ja katkoi puheluita.

ZTE:stä on netti väärällään rutinoita. Joillain toki toimii, mutta täysin arpapeliä. Kannattaa tutustua esim. puhelinvertailun ZTE Blade arvosteluun ja sen kommentteihin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja