>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung kehittää 3D-tuellista Galaxy-älypuhelinta

8
Manu Pitkänen

Samsung kehittää 3D-tuellista Galaxy-älypuhelinta
Korealainen ETNews-sivuston saamien tietojen mukaan Samsung aikoo julkaista tämän vuoden lopulla yhtiön ensimmäisen 3D-tekniikkaa tukevan Galaxy-älypuhelimen. Asiasta uutisoi SammyHub.

Ottaen huomioon Samsungin kilpailijoiden liikkeet, niin Galaxy 3D:n julkaisua on voitu pitää vääjäämättömänä. Puhelimen tarkemmista ominaisuuksista ei ole vielä tietoa, mutta kyse on paljolti Galaxy S II:n kaltaisesta laitteesta. Toisin sanoen siitä löytynee 4,3 tuuman 3D-näyttö, kahdeksan megapikselin 3D-kamera ja tuplaytimellinen Exynos-suoritin. Puhelimessa kerrotaan olevan myös TV-ulostulo, jonka ansiosta puhelimella kuvattua 3D-sisältöä voi katsella 3D-televisiosta.

Huhun mukaan puhelin ilmestyy tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. Viime aikoina on huhuttu myös 5,3-tuumaisesta Galaxy Q:sta, mutta tämä tieto on osoittautunut mätäkuun jutuksi. ETNewsia pidetään yleisesti luotettavana lähteenä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Bluejack
Bluejack

1

Tämä 3d-hommeli on ajunut jo täysin ohi meikäpiirin teknologia viihdekäytön ja nyt tätä survotaan jo luureihinkin .. hipihei. tuleeko nyt lasi pakko kun käytät luuriakin?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kolme Dee (vahvistamaton)

2

Tulee varmasti autostereokooppinen 3D-tekniikka tähän malliin ja silloin laseja ei tarvita. =)

Vastaa
KIPPO76
KIPPO76

3

@1
Tottakai tulee eihän se muuten voi toimia. Eli eiköhän sitä muutaman vuoden päästä näy tua kaupungilla paljonkin ihmisiä joilla on 3d lasit päässä. Tähän suuntaan se kehitys tuntus menevän.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

5

Toimiiko muka tuo autostereokooppinen 3D jo niin että sitä on mukava katsoa. Ne mitä itse olen nähnyt niin ei kauheasti ole vakuuttanut. Onko joku nähny HTC Evo 3D tai LG Optimus 3D puhelimia? Noita ei vissiin Suomessa vielä oo.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

6

Vastaanpa itselleni. Näköjään Pirkkalan Verkkokaupassa on LG:n 3D puhelin esillä, joten täytynee poiketa loman aikana. Eiköhän siellä joku demo ole mikä esittelee 3D hienouksia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.