Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n loppuvuoden puhelinsuunnitelmat livahtivat nettiin

10
Teemu Laitila

LG:n loppuvuoden puhelinsuunnitelmat livahtivat nettiin
Korealaisen elektroniikkajätti LG:n loppuvuoden puhelinsuunnitelmat ovat livahtaneet nettiin. PocketNow-sivuston löytämästä roadmapista paljastuu kuusi tälle vuodelle suunniteltua puhelinjulkaisua. Tulevista malleista viisi on Android-puhelimia ja yksi perustuu Windows Phone -järjestelmän Mango-versioon.

Vuotaneiden suunnitelmien perusteella LG:n loppuvuoden ykköspuhelin tulee olemaan LG Prada K2. Sen ominaisuudet vastaavat nykyisiä huippu-Androideja. Laitteesta löytyy 4,3 tuuman Nova-LCD-näyttö, Android 2.3 Gingerbread ja tarkemmin määrittelemätön tuplaydinprosessori. Vain 8,8 mm paksuiseen koteloon on asennettu 8 MP kamera taakse ja 1,3 MP kamera eteen. Kuten nimestä voi päätellä, puhelin ratsastaa muotimerkin maineella ja sisältää "Prada-vaikutteista teksturointia kotelossa".
Halvemman hintaluokan huippusuosittu LG Optimus One saa seuraajakseen LG Univa -puhelimen, joka päivittää prosessorin nopeuden 800 MHz:n ja näytön koon 3,5 tuumaan. Samalla puhelin ohenee muutamalla millillä 11,9 mm kokoon. Käyttöjärjestelmänä on Android 2.3.


LG Prada K2, LG Univa ja LG Fantasy


LG:n Windows Phone -tarjonta kasvaa ainakin yhdellä mallilla. LG Fantasyn tarkemmat tiedot ovat vielä hämärän peitossa, mutta ulkonäkö muistuttaa läheisesti yhtiön Android-mallistoa. Microsoftin tiukoista laitevaatimuksista johtuen Fantasy tuskin eroaa muusta WP-tarjonnasta olennaisesti.

Lisäksi tulossa on 3,8 tuuman OLED-näytöllä ja Android 2.3 -käyttöjärjestelmällä varustettu LG Victor, joka pitää sisällään 1 GHz:n yksiytimisen prosessorin. NFC saapuu myös LG:n mallistoon LG Gelato NFC -mallin muodossa, joka NFC-ominaisuuksien lisäksi perustuu hitaampaan rautaan. Hitaampaa rautaa löytyy myös LG E2:n sisältä, jolla LG pyrkinee laajentamaan älypuhelintarjontaansa myös halvempiin hintaluokkiin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Melko karmeita luureja. WP:t tuppaavat ikävä kyllä, olemaan hyvinkin samanlaisia. Niin sisuskaluiltaan, kuin muotoilultaan. En pidä. Ainoa etäisesti silmiäni miellyttävä on Univa. Pieni pyöreys ei ole pahitteeksi, vaikkakin laatikkomaisuus toimii joskus erityisen hyvin. Prada taas... Huh huh. Järkyttävä lankku, missä on "ilmaa" sekä ylä- että alapuolella.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Masa Hiiri (vahvistamaton)

3

LG jatkaa jättitappioiden tekemistä Androideillaan. Kauankohan vielä hakkaavat päätään seinään ennenkuin tajuavat...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
penapp (vahvistamaton)

6

Uutinen jätti mainitsematta 720p näytöllä varustetun laitteen:

LG K
----
This promises to be one of the first phones with a true 720p HD display; it's likely to be the device we currently know as the P930. We're anticipating a screen around 4.5 inches with a pixel density that matches or exceeds that of the iPhone's Retina Display.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
LG,kauheaa shaissia. (vahvistamaton)

7

Ei ole ihme,ettei LG puhelimet mene kaupaksi.Eikä sekään ole ihme,että Samsung puhelimet MENEVÄT kaupaksi!.Ja kummatkin valmistajat ovat Korealaisia.

Vastaa
tonkie
tonkie

8

No eipä Samssungillakaan ole mitään silmiä hivelevän kauniita laitteita. Samaa sahipaa ne on puskenu markkinoille jo pari vuotta. Ainut mikä muuttuu niin on paksuus.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

9

Vittu tuo prada kakkonen oo 4.3" näyttöä nähnytkään! Tai sitten tossa Windows- vehkeessä on vähintään viiden tuuman näyttö.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
LG,kauheaa shaissia. (vahvistamaton)

10

Myöskin Nokialta puuttuu edelleen vaan ne kilpailukykyiset mallit,edes E7 tai N8 ei pelasta tilannetta!!. :/

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja