Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Eternityn ja Omegan kuoret vuotivat

3
Manu Pitkänen

HTC Eternityn ja Omegan kuoret vuotivat
Jo aiemmin verkossa on pyörinyt konseptikuvia, joiden on väitetty olevan HTC:n Eternity- ja Omega-älypuhelimia. Nämä tiedot saavat hieman tukea kun nettiin on vuotanut kuvia niiden kuorista.

Kuvista saa käsityksen minkä muotoisia ja näköisiä tulevat Windows Phone Mango -luurit ovat. Kamera-, kaiutin ja salama-aukkojen sijainnin perusteella konseptikuvat pitävät paikkansa ainakin takapuolen osalta. Alla olevien kuvien lisäksi Ali Express -verkkokauppaan on ilmestynyt Omegan ja Eternityn muovikuoret myyntiin.
HTC Eternity ja Omega ovat 4,7- ja 3,8-tuumaisia puhelimia, joissa molemmissa on 1,5 gigahertsin suoritin sekä kahdeksan megapikselin kamera. Eternityssä on kerrottu olevan AMOLED-näyttö kun Omegassa taas on SLCD. Eternityssä on kerrottu olevan HDMI-ulostulo ja DLNA-tuki.Kommentit (3)

omega3&6 (vahvistamaton)

1

Omega on terveydelle hyväksi, eki sellaista voisi harkita. Oikeasti perusteena näytön koko. Mielelläni ottaisin myös amoled näytön ja hdmi liitännän mutta en todellakaan noin isia näyttöä kuin se malli tarjoaa. Ikävä kyllä htc joutuu usein tyytymään noihin slcd näyttöihin. Toivottavasti se edes olisi näitä lg:n retina näyttöjä joita nyt huhuttu muidenkin valmistajien laitteisiin (fi.mobnifo.com mukaan)..

Asiasta kolmanteen. Te joilla on kokemusta htc:n windows phone sekä android luureista, niin onko akkukesto samaa luokkaa jos tehot ovat luurissa samat, vai onko toisessa alustassa virranhallinta selkeästi parempi? Jos on, niin kummassa?

Vastaa
Routalempi
Routalempi

2

Onko muuten HTC Mozart ja Omega sama laite? Ainakin jutussa linkitetty Omegan oslta HTC Mozart nimiseen kuvatiedostoon.. ( Ok googlaamalla löytyi että Omega olisi Mozartin tyylinen.. Ajattelin vain ensin, olisiko jompi kumpi jokin työnimike...)

Joka tapauksessa myös Omegassa näyttäisi olevan DLNA, mikäli phonearenaa on uskominen: http://www.phonearena.com/phones/Omega_id5560 Jännästi tässä itselläkin mielenkiinto enemmän Omegassa, lähinnä kun on oletettavasti halvempi, minkä luulisi olevan selviö.. Olisi näin ollen "turvallisempi" tapa tutustua Windows Phone maailmaan. Myöskin tuo 4,7" näyttö kuullostaa jo turhan isolta.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Verrattuna tuohon LG:n suunnitelmaan, nämä näyttävät oikein hyviltä. Itse pidän HTC:n tyylistä ja myös nimeäminen toimii. Omega esimerkiksi on mielestäni iskevä ja helposti muistettava.

Mutta jos taas vedetään se kaikille rakas Nokia mukaan: Nokialle tulee olemaan todellinen ongelma se, että myös muut (oikein varteenotettavat) valmistajat työntävät ulos omia WP-puhelimiaan. Kilpaileeko Nokia sitten hinnalla vai millä, kun alusta ei pahemmin joustoa anna (vaikka sille on "optio"). Raudallako sitten kilpaillaan? Nokian tuntien, tuskin sentään innovatiivisuudella, ikävä kyllä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja