Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen Windows Phone Mango -puhelin julkistettiin

6
Manu Pitkänen

Ensimmäinen Windows Phone Mango -puhelin julkistettiin
Fujitsu on julkaissut ensimmäisenä valmistajana Windows Phone Mango -käyttöjärjestelmää hyödyntävän älypuhelimen. Fujitsu IS12T julkaistiin pian sen jälkeen kun Mangon RTM-version toimitukset alkoivat.

IS12T vaikuttaa teknisesti lupaavalta puhelimelta: siinä on 3,7 tuuman LCD-kosketusnäyttö, 1,5 gigahertsin suoritin ja 32 gigatavun edestä tallennustilaa. Kaiken kruununa on roiskeveden ja pölyn kestävyys, joita ei kovin usein ole näkynyt älypuhelimissa.
Fujitsun toimitusjohtaja antoi poikkeuksellisen rehelliseltä vaikuttavan arvion puhelimessa käytettävästä ohjelmistosta. Hänen mukaansa Mango tuntui varsin arveluttavalta järjestelmältä vielä ensimmäisenä päivänä, mutta hiljalleen kun eri ominaisuudet alkoivat tulla tutuksi, niin se alkoi vaikuttaa lupaavammalta.

Kommentit (6)

user_org (vahvistamaton)

1

@uutinen
>rehelliseltä vaikuttavan arvion
>..
> Fujitsun toimitusjohtaja

@lähde
> The president of Microsoft Japan

@uutinen
>_Mango_ tuntui varsin arveluttavalta järjestelmältä vielä >ensimmäisenä päivänä,

@lähde
>his first impressions of _Windows Phone_ were he replied it was a
>"daunting first day impression."

@ uutinen
>niin se alkoi _vaikuttaa lupaavammalta_.

@ Lähde
> "The feeling then was _it was the future of smartphones._"

Jos julkaisulla ja julkistamisella käytetään sekaisin milloin mitäkin niin kannattaisiko korvata julkistaa vaikka esitteli sanalla ja julkaista aloitti toimitukset ja myynnin.

Vastaa
jepjepjoo (vahvistamaton)

2

Värien käyttö ei toki ole keltään kiellettyä, mutta kyllä tässä mennään aika vahvasti Nokia-linjalla. :)

Vastaa
Bodomed
Bodomed

3

Eiköhän noi oo kaikissa puhelimissa, melko samat värit. Ne yleisimmät mitkä on todistettu myyviks, turha alkaa säätää mtn omia värejä. Kun ei kuitenkaan kukaan varmaankaan ostais.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

@1 Toivotaan, että toimituksessa on luettu uutinen hätäisesti. Mutta melkoista huolimattomuutta uutisen kirjoittajalla!

Uutisesta: Hyvältähän tuo näyttää. Mielenkiintoinen puhelin, mutta WP vaatii uskoakseni vielä töitä, ollakseen todellinen kilpailija iOS:lle.

Mutta miten Nokialla edes uskotaan kilpailuun älypuhelimissa WP:lla? "Halpavalmistajat" tunkevat samaa luuria ulos ja lähes kaikissa puhelimissa on sama muotoilu/gigamäärä/värit jne jne jne. Nokia tarvitsee jotain omaa, pärjätäkseen! Vahva oma ekosysteemi olisi pelastus tässä tilanteessa, mutta mitään siihen viittaavaa ei ole näkynyt!

Vastaa
djtob
djtob

5

@3 ja @4. Missä unimaailmassa olette olleet? Johan on jo saatu tietoja ja käyttökokemuksia, että kyllä paljon paremmaksi on saatu ja mihin unohtui Skype ja sitten Skypen yhteistyö Facebookin kanssa, kyllä siinä jo muodostuu aika lailla "ekosysteemi", vaikka inhoan tuota sanaa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

@5 Mielestäni tuo kuulostaa melko kaukaa haetulta, mutta ei mahdottomalta. Nokia-Microsoft-Facebook-yhteistyö voisi olla pelastus ja luoda hyvän käyttöympäristön. (Itse inhoan myös sanaa "ekosysteemi").

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja