Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Vigorissa 1,5 GHz:n suoritin ja 720p-näyttö

7
Manu Pitkänen

HTC Vigorissa 1,5 GHz:n suoritin ja 720p-näyttö
Kerroimme lähes päivälleen kaksi vuotta sitten HTC:n varanneen Vigor-nimelle tavaramerkin. Tuon jälkeen Vigorista ei ole kuullut mitään, kunnes heinäkuun alussa verkkoon vuoti sillä otettu valokuva, ja nyt on paljastunut lisää infoa sen teknisistä ominaisuuksista.

Nenamark-testiohjelman nettisivuille on lisätty ADR6425LVW-nimisen laitteen tulokset. Heinäkuun alun kuvavuodon perusteella tämän kirjain-numero-yhdistelmän takana majailee edellä mainittu Vigor. Testisivun mukaan laitteesta löytyy 1280x720-resoluution näyttö ja 1,5 gigahertsin yksi- tai kaksiytimellinen prosessori. Lisäksi sivulta selviää, että Vigorissa on Adreno 220 -grafiikkaohjain ja Android 2.3.4 -käyttöjärjestelmä.
Tietojen perusteella on vielä mahdotonta sanoa laitteen tyypistä mitään, ja voi olla että kyseessä onkin vain ovela huijaus.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

arcanix
arcanix

1

Se on vaan harmi, että akkuteknologia tulee aina 10 askelta perässä. Mikäköhän Vigorissa mahtaa olla akunkesto, vähäisellä käytöllä 8 tuntia?

Vastaa
dRD
dRD

2

@1: Totta. Mutta toisaalta puhelimissa käy samalla se, mikä tietokoneissakin. Eli kun uutisoidaan ja hehkutetaan sitä highest of the high endiä, niin unohdetaan se, että samalla prossuvalmistajat, jne joutuvat hiomaan virransäästömekanismeja koko ajan eteenpäin. High endissä tuo ei koskaan näy, mutta veikkaisin, että se varsinainen hyöty revitään low-to-mid-range -puhelimissa. Eli jos otetaan 3v takainen puhelin, jonka akku kesti viikon ja verrataan nykypuhelimeen, jonka akku kestää viikon (eli ei high endiä..), on tehot tuossakin luokassa pompanneet aika hurjiksi :-)

Tuon näkee läppäreissä aika hyvin -- virtapihit komponentit nykytekniikalla käyttöön, unohdetaan paras mahdollinen suorityskyky .. ja ta-daa, on varsin "ok-tehokas" läppäri, jonka akku kestää kokonaisen työpäivän :-)

Eli yhteenvetona, high end-puhelimet vievät samalla koko alaa eteenpäin, vaikka niitä ei oikeasti osta kuin joku tietty prosentti kännykänkäyttäjistä.

Vastaa
jepjepjoo (vahvistamaton)

3

Androidia ei saa sujuvasti pyörimään kahta päivää putkeen. Jommasta kummasta pitää tinkiä.

Vastaa
M4cor
M4cor

4

3@ Itse latasin Desireni viimeksi kolme päivää sitten. Vähäisellä käytöllä akkuu kestää varsin pitkään.

Vastaa
janne946
janne946

6

5@ Ehkäpä sitä puhelinta ei tarvitse koko ajan hiplata. Eikä tuo Desire muutenkaan ole kuin n. 200€ käytettynä, jos edes sitäkään.

Vasta oli esillä keskustelua siitä, että älypuhelinten käyttö lisääntynyt ja varsinkin tylsinä aikoina kaivetaan se puhelin taskusta, jotta saataisiin aika kulumaan. Eli mielestäni sitä voisi käyttää esim. ruokatauolla tjs. ja ettei koko ajan hivelisi.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

7

5@
>Mitä järkeä hommata hipo älyluuri ja "käyttää sitä vähän"?

Jos sitä älypuhelimena vähän käyttää, niin kai sille on tarve löytynyt.

Ja veikkeisin että taitaa olla kokojan matkassa, tai ainakin joka päivä käyttää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja