Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkaisee vielä puolen tusinaa laitetta tänä vuonna

3
Manu Pitkänen

HTC julkaisee vielä puolen tusinaa laitetta tänä vuonna
Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC:n mukaan yhtiö aikoo julkaista tämän vuoden puolella kuudesta kahdeksaan uutta mobiililaitetta. Julkaisut perustuvat niin Androidiin kuin Windows Phoneen, mutta näistä ensimmäiseen perustuvat laitteet tulevat olemaan vallitsevassa asemassa.

Tämän tiedon perusteella HTC:ltä ei ole tulossa kovin montaa Mango-puhelinta ensi syksylle. Alemman hintaluokan HTC Ignite ja Prime on vastikään nähty hollantilaisen verkkokaupan sivuilla, joten niiden lisäksi on tulossa korkeintaan yksi tai kaksi muuta Windows-puhelinta. Puuttuvat mallit lienevät HTC Eternity ja Omega.
Android-julkaisujen osalta on vaikea sanoa vielä mitään, mutta kenties HTC Vigor ja Ruby ovat tulossa tänä vuonna. Lisäksi tulossa on 10-tuumainen Puccini-tabletti.

Pocketnow.comin uutisoinnin mukaan yhtiö on lisäksi varannut itselleen seuraavat tavaramerkit: HTC Cheetah, HTC Raider, HTC Skyrocket, HTC Titan ja HTC Velo. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tämän nimisiä puhelimia olisi vielä tulossa. Esimerkiksi HTC Vigor -tavaramerkki varattiin jo kaksi vuotta sitten, mutta sen nimistä laitetta ei ole vielä julkaistu.

Päivitys. Lisätty maininnat Eternitystä ja Omegasta.

Kommentit (3)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Niin, eikös Nokiaa haukuttu jatkuvasti markkinoiden hukuttamisesta tuotteilla? Ilmeisesti HTC:lta on karannut mopo käsistä. Pitäähän tuotevalikoimassa olla valinnanvaraa, mutta rajansa kaikella.

Vastaa
WisQ (vahvistamaton)

2

Ei muuten mutta Htc:llä ei taida olla kovin montaa puhelinta marikkoinoilla. Vain parisen kymmentä, kun taas nokialla lähemmäs puolta tuhatta

Vastaa
Raattis
Raattis

3

Millonhan se Doubleshot tulee eurooppaan?

Olen odottanut sitä reilun vuoden, ja nyt kun se on jenkeissä julkaistu, ei sen qwerty-näppis ilmeisesti olekaan kauhean laadukas.

Oiskohan noiden tulevien joukossa joku QWERTY-luuri.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja