Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung edelleen kolmanneksi suurin?

2
Manu Pitkänen

Samsung edelleen kolmanneksi suurin?
Kiivaana käyvä toisen kvartaalin tulosjulkaisurumba on korealaisen Samsungin osalta ohi, kun se julkaisi omat talouslukunsa sijoittajien analysoitavaksi tänään. Puhelinmarkkinoita seuraavat joutuivat kuitenkin pettymään julkistukseen, sillä Samsung ei halunnut kertoa älypuhelinmyyntinsä tarkkoja lukemia julkisuuteen.

Ennakkoon on arvioitu, että Samsung saattoi nousta maailman toiseksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi heti Applen perään. Aiempien tietojen mukaan Samsung on myynyt noin viisi miljoonaa Galaxy S II -puhelinta. Tällöin aina alkuvuoteen saakka markkinaykkösen asemaa pitänyt Nokia tippui suoraan kolmanneksi.
Samsungin myyntiä on vaikea analysoida, sillä osavuosikatsauksessa puhutaan muutoksista laatumäärein eikä puhtaina lukuina. Unwiredview.comin Staskan pohdintojen mukaan Nokia saattaa olla kaikesta huolimatta markkinakakkonen, sanoivat muut lähteet mitä muuta tahansa.

Joka tapauksessa näyttäisi siltä, että Samsung ja Nokia kilpailevat älypuhelinmyynnin osalta tasaväkisinä. Nokian osalta kolmannesta kvartaalista on povattu vielä katastrofaalisempaa kuin nyt, joten Samsung saattaa vielä tämän vuoden aikana mennä Nokian ohitse.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

@1 Hyvin ne on tähänkin asti pärjännyt, mites itse jakselet?

Ja voihan olla, että Nokia otti tässä tosiaan "torjuntavoiton", vaikkakin tilanne varmaan seuraavan kvartaalin, (yh, mikä sana!), aikana muuttuu jälleen. Voisi kuvitella Samsungin hehkuttavan nousuaan kakkoseksi, jos tämä olisi tapahtunut. Nyt tuloksia piilotellaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja