Samsung edelleen kolmanneksi suurin?

2
Manu Pitkänen

Samsung edelleen kolmanneksi suurin?
Kiivaana käyvä toisen kvartaalin tulosjulkaisurumba on korealaisen Samsungin osalta ohi, kun se julkaisi omat talouslukunsa sijoittajien analysoitavaksi tänään. Puhelinmarkkinoita seuraavat joutuivat kuitenkin pettymään julkistukseen, sillä Samsung ei halunnut kertoa älypuhelinmyyntinsä tarkkoja lukemia julkisuuteen.

Ennakkoon on arvioitu, että Samsung saattoi nousta maailman toiseksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi heti Applen perään. Aiempien tietojen mukaan Samsung on myynyt noin viisi miljoonaa Galaxy S II -puhelinta. Tällöin aina alkuvuoteen saakka markkinaykkösen asemaa pitänyt Nokia tippui suoraan kolmanneksi.

Samsungin myyntiä on vaikea analysoida, sillä osavuosikatsauksessa puhutaan muutoksista laatumäärein eikä puhtaina lukuina. Unwiredview.comin Staskan pohdintojen mukaan Nokia saattaa olla kaikesta huolimatta markkinakakkonen, sanoivat muut lähteet mitä muuta tahansa.



Joka tapauksessa näyttäisi siltä, että Samsung ja Nokia kilpailevat älypuhelinmyynnin osalta tasaväkisinä. Nokian osalta kolmannesta kvartaalista on povattu vielä katastrofaalisempaa kuin nyt, joten Samsung saattaa vielä tämän vuoden aikana mennä Nokian ohitse.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -34%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
197 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 196 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

@1 Hyvin ne on tähänkin asti pärjännyt, mites itse jakselet?

Ja voihan olla, että Nokia otti tässä tosiaan "torjuntavoiton", vaikkakin tilanne varmaan seuraavan kvartaalin, (yh, mikä sana!), aikana muuttuu jälleen. Voisi kuvitella Samsungin hehkuttavan nousuaan kakkoseksi, jos tämä olisi tapahtunut. Nyt tuloksia piilotellaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.