Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Joka toisessa myydyssä älypuhelimessa on Android

11
Manu Pitkänen

Joka toisessa myydyssä älypuhelimessa on Android
Tutkimusyhtiö Canalysin analyysin mukaan Googlen kehittämä Android-mobiilikäyttöjärjestelmä löytyi 48 prosentista eli lähes joka toisesta edellisen kvartaalin aikana myydystä älypuhelimista.

Tutkimuksessa käytiin läpi 56 maan myyntitilastot ja niiden perusteella Android on markkinaykkönen 35 valtiossa. Android dominoi markkinoita selvällä erolla kilpailijoihin. Kaikista vankin asema sillä on Tyynellämerellä. Toisen kvartaalin aikana toimitettiin yhteensä 51,9 miljoonaa Android-puhelinta.
Ennätysmäisestä toisesta kvartaalista ilmoittanut ja älypuhelinvalmistajien ykköseksi noussut Apple pitää hallussaan 19 prosenttia markkinoista. Yli 20 miljoonan iPhone-puhelimen toimitukset riittivät nostamaan Applen ohi Nokiasta, jonka puhelimia myytiin 16,7 miljoonaa kappaletta.

Microsoftin kehittämä Windows Phone -alusta jatkaa pohjamudissa kyntämistä. Se löytyi vain joka sadannesta myydystä älypuhelimesta eli sitä myytiin vain 1,5 miljoonaa kappaletta huhti-kesäkuussa.

Kommentit (11)

ackalin
ackalin

4

Tämä taas höpö höpö hypetystä. Näin kun ajatellaan niin Toyota Corolla on maailman paras auto kautta aikojen eikä luettavammin yksikään muu malli tai merkki voi sitä titteliä riistää.

Vastaa
Mmikkis (vahvistamaton)

5

@1 ja 2

Mites te sitten selitätte tämän eilen julkaistun uutisen?

"only 47% of Android users intend to purchase another Android phone next. Out of those leaving Android, 42% said they intend to buy an iPhone.

iPhone users intending to buy another iPhone as next phone? 94%."

Miksi noin moni android käyttäjä meinaa vaihtaa iPhoneen jos android on paras?

Vastaa
Smanci
Smanci

6

No laita toki linkki jos sellainen on olemassa.

Moni ei vaihda appleen softan takia, vaan sen takia, että se on apple.
Onhan sekin mahdollista, että joku menee ostamaan sadalla eurolla tuntemattoman valmistajan halpis-android-puhelimen ja toteaa, että onpas huono käyttis kun tökkii ja puhelimesta hajoaa kuoretkin.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

10

Hienoa miten tästäkin saatiin "riita" aikaiseksi. Voi voi. Androidin ykköstila ei ole yllätys. Kelvollinen käyttishän se on ja sitä puskee markkinoille (jokaisessa hintaluokassa, toisin kuin iOS:ää) lähes jokainen valmistaja. Ei tässä ole syytä iPojilla olla katkeria. (Tai droid-pojuilla kauhean ylpeitä, jos niikseen tulee...) Ja WP:n heikon myynnin pystyy selittämään alustan heikko tunnettavuus ja tarjonta. Uskoisin WP:n nousevan pohjamudista ainakin rantavesiin kun Nokia aloittaa myyntinsä ja sitä myöten alustan tunnettavuus kasvaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja