Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweilta Android-puhelin gigahertsin suorittimella

6
Manu Pitkänen

Huaweilta Android-puhelin gigahertsin suorittimella
Huawei on julkistanut uuden älypuhelimen täydentämään yhtiön nykyistä Android-valikoimaa. Uudessa Vision-puhelimessa käytetään nopeampaa rautaa kuin edellisissä alemman hintaluokan älypuhelimissa.

Huawei Vision on valmistettu yhtenäisen alumiinirungon ympärille, ja se on ohuimmillaan 9,9 millimetriä paksu. Värivaihtoehtoina on punertava kulta, hopea ja harmaa. Puhelimen etuosaa hallitsee 3,7 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö. Kuorten sisältä löytyy gigahertsin Snapdragon-suoritin, 512 megatavua RAM-muistia ja kahden gigatavun verran ROMia. Käyttöjärjestelmäksi on valittu Android 2.3, jota on höystetty uudella 3D-käyttöliittymällä.
Wi-Fin, GPS:n ja Bluetoothin lisäksi Visionissa on viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, joka yltää 720p-tarkkuuksisen videokuvan taltiointiin. Puhelimen hintatietoja ei valitettavasti kerrottu.

Kommentit (6)

Jupsu
Jupsu

3

Ei ihme että saunalahti teki kamppanjan missä antoi ideos x5 luureja ilmaiseksi kun luultavasti tiesivät uuden mallin tulosta ja tahtoivat tyhjentää varastoja..

Vastaa
vierasx (vahvistamaton)

6

Huaweilla siistiä designia tässä ja U8800 myös. Muistuttaa vähän C7:aa Näyttö on myös (IMO) optimaalinen 3,7 tuumaa eikä ylisuuri 4,3. Omaan U8800 en ole voinut olla tyytyväinen antenni- ja wlan-ongelmien takia, joten vähän varauksella täytyy suhtautua. Jos puhelin joskus Suomeen rantautuu on hinta todennäköisesti kohdallaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja