>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonilta 4,7 tuuman 3D-puhelin

3
Manu Pitkänen

Sony Ericssonilta 4,7 tuuman 3D-puhelin
Isoista ja 3D-tuellisista näytöistä on tulossa seuraava älypuhelimien iso juttu. Tuoreiden huhujen mukaan myös Sony Ericsson on hyppäämässä tähän kelkkaan mukaan.

Sony Ericssonin kerrotaan kehittävän paraikaa 4,7-tuumaista Android-älypuhelinta, jonka 1280x720-resoluution näyttö kykenisi esittämään 3D-kuvaa. Jos tieto pitää paikkansa, niin 3D-puhelin löytyisi jo kolmen ison Android-valmistajan mallistosta. Myös Samsungin on huhuttu liittyvän joukkoon tämän vuoden aikana.

Tiedot Sony Ericssonin 3D-puhelimesta ovat toistaiseksi erittäin vajavaiset, joten sen nimestä, julkaisuajankohdasta tai muista teknisistä ominaisuuksista ei tiedetä vielä mitään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
iKnow_ (vahvistamaton)

1

LG:n 3D-puhelinta hiplanneena en ole lainkaan vakuuttunut koko tekniikasta. Efektin pitää olla huomattavasti luonnollisempi, että feature on oikeasti todellinen myynninlisääjä. Ikävä kyllä vuoden parin päästä ei huippupuhelimia taida saada ilman 3D:tä.

Vastaa
sidrend
sidrend

2

3D yleensäkin on vielä selvästi kehittymässä, tällä hetkellä en hankkisi laitetta pelkästään sen 3d:n takia, oli kyse TV:stä, puhelimesta tai mistä vaan.

Parin vuoden kuluttua asia voi olla toisin ja varmaan onkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.