Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm uudistaa Snapdragon-sirujen nimeämiskäytäntöä

3
Manu Pitkänen

Qualcomm uudistaa Snapdragon-sirujen nimeämiskäytäntöä
Qualcommin valmistamien ja useiden Android-puhelimien sisältämien Snapdragon-järjestelmämikropiirien nimet eivät ole ainakaan yksinkertaisuudella pilattuja. Nykyisten MSM8260-tyyppisten kirjain-numero-sarjojen tilalle on kehitetty selkeämpi ja fiksummalta tuntuva jaottelu.

Qualcommin tarkoituksena on siirtyä S*-käytäntöön, jossa asteriskin tilalla on piirin nopeusluokkaa kuvastava numero. Mitä suurempi numero, sitä nopeampi piiri on kyseessä.

Snapdragoneiden S1-luokkaan kuuluvat kaikki yksiytimiset korkeintaan gigahertsin taajuudella toimivat sirut, joita voi kuvitella löytyvän nykyisistä alemman hintaluokan älypuhelimista. S2:sta löytyvät astetta rivakammat mallit, joiden nopeus on suurimmillaan 1,4 GHz:a. Nykyiset tuplaytimelliset huippupiirit löytyvät S3-luokasta (1,5 GHz). Seuraavan sukupolven tehopiirit nimetään S4:ksi ja niin edelleen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Möö (vahvistamaton)

3

Ompa mielenkiintoinen copy uutinen. Nyt voi siis helpommon ostaa puhelimensa toivotulla prosessorilla mutta entä sitten.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja