Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Loputkin ongelmat DNA:n verkossa vihdoin korjattu

1
Manu Pitkänen

Loputkin ongelmat DNA:n verkossa vihdoin korjattu
Teleoperaattori DNA on saanut loputkin tänä aamuna ilmenneet ongelmat sen verkossa korjatuksi. Viat johtuivat sähkönsyöttöongelmasta yhtiön pääkaupunkiseudun teknisessä laitetilassa. Sen vuoksi DNA:n asiakaspalvelu- ja vikanumerot, pääkaupunkiseudun ja osittain muunkin maan matkaviestinliikenne ei toiminut.

Alkuperäinen sähkönsyöttövika saatiin korjattua tänään puolilta päivin. Sen jälkeen kuitenkin selvisi, että sähkönsyöttökatkoksessa vioittui joitain laitteita, mikä vaikutti iltapäivän ja illan ajan vielä yritysten mobiilivaihdepalveluun- ja liittymiin, prepaid-liittymiin sekä näihin liittyviin yksittäisiin lisäpalveluihin.

Tämän lisäksi sähkönsyöttövian seurauksena tullut laitevika vaikutti vielä osin Espoon, Kirkkonummen, Jorvaksen, Lohjan, Karjalohjan ja Tikkurilan 2G-matkaviestinliikenteeseen kello 16.45 saakka, kertoo DNA tiedotteessaan.

Prepaid-liittymien ja mobiilivaihdepalvelun ongelmat saatiin ratkaistua kello kahdeksan jälkeen illalla. Nyt kaikki pitäisi olla reirassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja