Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Osa DNA:n verkosta alhaalla (päivitys 2)

13
Manu Pitkänen

Osa DNA:n verkosta alhaalla (päivitys 2)
Osa teleoperaattori DNA:n ylläpitämästä matkapuhelinverkosta on mennyt nurin. Julkaistun tiedotteen mukaan DNA:n verkko on mennyt nurin pääkaupunkiseudulla, mutta yhteyksissä on vikaa myös muualla Suomessa.

Ongelmat alkoivat tänään noin viiden aikaan aamulla, ja johtuvat ilmeisesti virheellisesti toimineesta sähkönsyötöstä. Pääkaupunkiseudulla asuvien DNA:n asiakkaiden matkaviestiliikenne on tällä hetkellä jumissa, mutta ongelma vaikuttaa myös DNA:n prepaid-asiakkaiden liittymien toimintaan koko Suomessa. DNA:n asiakaspalvelu- ja vikapalvelunumerotkin ovat tavoittamattomissa ongelman vuoksi.

DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck vakuuttaa Iltalehdelle, että ongelmaa korjataan paraikaa. Hän ei kuitenkaan osaa sanoa kauanko korjaamiseen kuluu vielä aikaa.

Päivitys Heti uutisen julkaisun jälkeen DNA ilmoitti verkon toimivan jälleen normaalisti.


Päivitys 2. DNA on jälleen päivittänyt tiedotettaan koskien tämänpäiväisiä ongelmia: "DNA:n mobiilivaihdepalvelun lisäksi DNA:n prepaid-liittymissä ja yksittäisissä lisäpalveluissa esiintyy vielä häiriöitä, kunnes sähkönsyöttökatkoksessa vioittuneet laitteet saadaan korjattua."
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
Lohja (vahvistamaton)

5

**tut se mitään toimi. Asiakaspalveluun soitin ja kertoivat että verkko vikaa on vielä koko maassa. Toivoivat että saavat tämän päivän aikana viat korjattua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
BigBear... (vahvistamaton)

6

Ei toimi minkään muunkaan operaattorin kortti! Esim go mobile.

Vastaa
_kooma_
_kooma_

12

Porissa on ilmeisesti toiminut ihan normaalisti, en kuitenkaan tiedä että olisiko ongelmia muodostunut soitettaessa muualle Suomeen.
Itse ensimmäisen puhelun olen soittanut noi 7 aikoihin aamulla, ja ollut siitä saakka muutoinkin aktiivisesti verkossa (DNA:n mokkula).

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kajajhihj (vahvistamaton)

13

ihan hienoa piti nähdä tänään lapsuuden ystävä jota en ole nähnyt pitkään aikaan. kuinkas soitat hälle ku miehen ja minun dna.liittymä vituillaan ja kohta on päivä ohi.´voi vittu

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja