Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Herculeksesta uusia tietoja

9
Manu Pitkänen

Samsung Herculeksesta uusia tietoja
Ensimmäiset tiedot kehitteillä olevasta Samsung Hercules -puhelimesta livahtivat nettiin toukokuun lopulla. Puhelin on noussut jälleen esille, kun MobileSyrup on onnistunut kuvaamaan sen Kanadassa järjestetyssä tilaisuudessa.

Ulkoisesti Hercules muistuttaa erittäin paljon korealaisvalmistajan nykyistä Galaxy S II -lippulaivaa. Merkittävämpänä erona on 0,2 tuumaa suurempi näyttö, joka on Herculeksessa siis 4,5 tuumaa. MobileSyrup päivittää puhelimen teknisiä osia 1,2 gigahertsin tuplaydinsuorittimeen, jollainen löytyy myös edellä mainitusta SGSII:sta. Toukokuussa ytimien kuviteltiin tikittävän 300 megahertsiä nopeammin.
Herculeksen kameratkin vaikuttaisivat olevan samaa kaliiberia kuin Galaxy S II:ssa. Takaa löytyy siis kahdeksan ja etupuolelta kahden megapikselin kamera. Erona SGSII:een, Hercules tukee nopeaa 42 Mbps:n DC-HSDPA-tekniikka.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Dollarinen (vahvistamaton)

1

"Hercules tukee nopeaa 42 Mbps:n DC-HSDPA-tekniikka."

Eli selkokielellä...?

Vastaa
Qwerty141
Qwerty141

2

En tajua järkeä laittaa 4.5" näyttöä O.o 4.3 sopii vielä ihan jees käteeen vaikka 3.7"-4" olisi käteen ihannekoko. Sitten resoluutioksi pukataan 800x480 jolloin tarkkuuskin kärsii. Samsungilla Super AMOLED+ tietenkin pelastaa mutta jo nyt HTC Sensationin tarkemmalla näytöllä on mukavampi lukea tekstiä vaikka sen Super-LCD muuten jääkin AMOLEDia jälkeen. Kun koko 4.5" alkaa kyse olla pikkuhiljaa pikkutabletista ainakin jos koko kasvaa 5" jossain vaiheessa. Akkuelämäkin on sitten taas "12h jos puhut pari puhelua ja ehkä pelaaat muutaman kentän Angry Birdsiä. GS2 akkukesto valmiiksi aika tuskaista vaikka muuten huippupuhelin onkin. Noo kaippa tuollekkin ostajakantansa löytyy.

Vastaa
DNA F. (vahvistamaton)

3

Toivottavasti matkapuhelinoperaattorit myös päivittävät pian nykyisen HSDPA/HSPA+ tekniikan-DC-HSDPA tekniikkaan!.
Kilpailuetu tämäkin Samsungille!. ;)

Vastaa
JussiFX
JussiFX

4

On kyllä vähän turhan iso jo, vaikkei minulla pienet kädet olekaan... Kyllä 4" on varmaan paras, mutta ei kiitos siitä isompaa.

Vastaa
Tomppa10
Tomppa10

5

Mikä ihme siinä on,et melkein kaikki valittaa liian isoo näyttöö?.Mun käytössä menis jopa kuuteen tuumaan asti kaikki.Eiköhän isoille näytöille löydy käyttäjii?
Itsellä htc hd 4.3"

Vastaa
Routalempi
Routalempi

7

@Tomppa

Johtuisiko siitä, että suurimmalle osalle (jos kerran melkein kaikki valittaa) tuo on häiritsevä ominaisuus, toisin kuin esim. sinulle? Itse sanoisin, että puhelimeksi voisin ostaa jonkin ~3,8 tuuman näytöllä olevan luurin, enpä juurikaan isompaa.. Toisaalta voisin kuvitella luurikseni myös Samsung Xcover 271:n jonka kaveriksi sitten tabletti (tabletti ei kulkisi aina mukana)..

Vastaa
Malboro
Malboro

8

Itse en ainakaan näe mitään vikaa tuossa 4,5" näyttö koossa. Oikeastaan vain postiivinen asia. Kyllä itselle voisi hyvinkin mennä isompi näyttö. En ainakaan ole millään tapaa kokeut tätä SGS2 näyttöä liian isoksi. Itsellä myös ollut SGS1, joten voin sanoa etten ainakaan pienempää puhelinta halua kuin 4,3".

Pakko Samsungin on jollain tapaa testata tuota 4,5" kokoa, miten ihmiset siihen suhtautuvat oikeasti kokeiltuaan ko. laitetta. Ennen kuin aletaan tekemään siitä ihan perus kokoa.

Ihan varmasti tuolle 4,5" löytyy oma joukkonsa, jotka kokevat sen sopivan kokoiseksi.

Vastaa
SGS 2 (vahvistamaton)

9

(4,5) tuumaa sopii jo (Tablet)-malliin,mutta (matkapuhelimessa) on mielestäni (4,3)tuuma jo MAX. !.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja