Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Siemens Networks vähentää väkeä 1500 hengellä

1
Panu Roivas

Nokia Siemens Networks vähentää väkeä 1500 hengellä
Nokia Siemens Networks ilmoitti perjantaina aloittavansa suunnitellun 1500 työntekijän vähennyksen.

Vähennysten syy on vastikään 1,2 miljardilla ostettu Motorolan verkkoyksikkö. Työntekijöitä potkitaan pellolle lähinnä WiMax ja GSM -osastoilta entisestä Motorolan yksiköstä. Karsimisen kerrotaan olleen tarpeellista koska Motorolan partneri Huawei pelkäsi sen Motorolalle paljastamien IP-tietojen joutuvan NSN:n käsiin, ja uhkasi sitä kanteella.

NSN kertoi väen vähentämisen syyksi Motorola-kaupan myöhästymisen ja siitä johtuneen vähäisemmän kysynnän yksikön tuotteille ja palveluille. Ensimmäisenä lähtövuorossa on Swindonin yksikön 150 työntekijää.

1500 pihalle päästetyn lisäksi toiset 1200 tullaan siirtämään LTE- ja WCDMA-yksiköihin, jotka ovat tällä hetkellä tuottoisempia NSN:lle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

remix
remix

1

IP-tiedot tarkoittaa tässä siis Intellectual Propertyä, eli tietotaitoa. Kuullostaa vähän vastuun siirtämiseltä tuollaiset väitteet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja