Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ovi Publish paljasti uusia S40-puhelimia

Manu Pitkänen

Ovi Publish paljasti uusia S40-puhelimia
Kehittäjille ja sisällöntuottajille tarkoitettuun Ovi Publish -sivustolle on ilmestynyt maininnat toistaiseksi tuntemattomina pysyneistä Nokia 200-, 300- ja 303-puhelimista. Löydön teki Love My Nokia -blogin Siraj.

Uuden nimeämiskäytännön perusteella joukkion edullisin malli on Nokia 200. Siitä löytyy Ovi Publish -sivun tietojen mukaan Series 40 -alusta ja 320×240-tarkkuuksinen näyttö. Kolmikon kahdesta muusta jäsenestä löytyy Series 40 FP 1 -alusta ja 240×320 pikselin näytöt.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja