Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Ruby ja LG Flip II esiintyvät uusissa kuvissa

2
Manu Pitkänen

HTC Ruby ja LG Flip II esiintyvät uusissa kuvissa
Viime kuussa Flickr-kuvapalveluun lisättiin useita kuvia, joissa esiintyneen HTC Flyer -tabletin näytön heijastuksesta näkyi julkistamattoman HTC Ruby -älypuhelimen takapuoli. Hieman myöhemmin netissä julkaistiin lisää mysteerikuvia, joissa näkyi vain puhelimen vasen yläkulma.

Pocketnow.comin tänään julkaisema kuva paljastaa vihdoin minkä näköisestä puhelimesta on oikein kyse. Ruby näyttäisi olevan kapea ja pitkänomainen. Kulmat ovat voimakkaasti pyöristetyt, mikä toki näkyi jo edellisistäkin kuvista. Kapasitiivisten näppäimien perusteella kyseessä on Android-puhelin.


Rubyn ohella verkkoon on livahtanut kuvia LG:n Flip II:sta. Toisin kuin nimestä ja edeltäjänsä muotoilusta voisi päätellä, se ei ole simpukkamallinen vaan puhelimessa on liukunäppäimistö. Flip II:n erikoisuus on näppäimistön keskiosasta löytyvä sekundäärinen kosketusnäyttö. Kyse on samasta laitteesta, jonka kuvia Pocket-lint vuoti kuvia jo kesäkuussa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja