Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa kolme uutta Bada-puhelinta

4
Manu Pitkänen

Samsungilta tulossa kolme uutta Bada-puhelinta
Samsungin on tarkoitus julkaista ainakin kolme uutta Bada-käyttöjärjestelmään perustuvaa puhelinta. Tieto kävi ilmi Samsungin venäjänkielisiltä sivuilta.

Samsungin sivuilta löytyi maininnat toistaiseksi julkistamattomista GT-S5360:sta, GT-S7250D:sta sekä GT-S8600:sta. Jälkimmäistä on mallinimen perusteella veikattu Wave III:ksi.

S7250D:stä on aiemmin löydetty maininta Wave 725:nä Bada 2.0:n kehitystyökalupaketista, jonka mukaan puhelimessa käytettäisiin HVGA-tason näyttöä. Vastaavaa ruutua ei ole aiemmissa Bada-puhelimissa ollut.

Samsungin seuraavan sukupolven Bada-puhelimien julkaisupäivää ei vielä tiedetä, mutta yhtiö esittelee niitä melko varmasti syyskuun alussa IFA-messuilla Berliinissä. Bada 2.0 on tarkoitus julkaista syyskuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
ughghu (vahvistamaton)

1

jokin Xcover Touch malli Badalla, tai Androidilla olisi kyllä kova juttu.. bada tosin lienee optimoitu samsungin raudalle paremmin jolloin se akkukin kestää..

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Miten minulla on käsitys Badasta Samsungin S40:nä, eli halvempien laitteiden käyttiksenä. Jotenkin vain sellainen mielikuva jäänyt. Ja ulkoasultaan melko pitkälti taas Symbian.

Vastaa
Anestic
Anestic

4

@3 sitähän se ymmärtääkseni onkin, paitsi kovin Androidin näköinen. Ei silti, vissiin melko monipuolinen, sovellukset vain uupuvat... Peruskäyttäjille ok laitteita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja