Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acer Iconia Smart saapuu kauppoihin syyskuussa

1
Manu Pitkänen

Acer Iconia Smart saapuu kauppoihin syyskuussa
Acerin jo viime syksynä esittelemä Iconia Smart -älypuhelin saapuu ensi kuussa kauppoihin. Puhelimen piti ilmestyä jo tämän vuoden keväänä.

Acer ei ole vahvistanut myöhästymisen syytä, mutta huhujen mukaan syyllinen on Japanin maanjäristyksen aiheuttamat ongelmat tuotantoketjussa.

Iconia Smart erottautuu edukseen erityisen korkealla näytöllä, joka johtuu Acerin valitsemasta poikkeuksellisesta 21:9-kuvasuhteesta. Näytön läpimitta on 4,8 tuumaa ja resoluution on sanottu olevan 1024x480. Android 2.3 -alustaa pyörittää gigahertsin kellotaajuudella tikittävä Snapdragon. Kameroiden osalta Iconia Smart melko tyypillinen high-end-puhelin, sillä takakamerasta löytyy kahdeksan ja etukamerasta kaksi megapikseliä. Kameralla saadaan nauhoitettua 720p-tarkkuuksista videokuvaa.

Acer ei paljastanut tarkkaa myyntiin tulo päivää. Acer Deutschlandin Facebook-päivityksen mukaan puhelimen suositushinta on 499 euroa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Superi79
Superi79

1

Kerrankin näyttö, jossa resoluutio lähentelee iPhonen retinaa (tässä kuitenkin vielä 122000 pikseliä vähemmän). Vaakareso kuitenkin aika vaatimaton etenkin nettiselausta ajatellen. Saa olla aika pitkä peukku tuota käytettäessä :P Aika halko, mutta materiaalit vaikuttavat laadukkailta. Metallia ja lasia. Tulee käyttöä kestävä työkalu mieleen verrattuna rämpylämuovisiin saippualaatikoihin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.