Acer Iconia Smart saapuu kauppoihin syyskuussa

1
Manu Pitkänen

Acer Iconia Smart saapuu kauppoihin syyskuussa
Acerin jo viime syksynä esittelemä Iconia Smart -älypuhelin saapuu ensi kuussa kauppoihin. Puhelimen piti ilmestyä jo tämän vuoden keväänä.

Acer ei ole vahvistanut myöhästymisen syytä, mutta huhujen mukaan syyllinen on Japanin maanjäristyksen aiheuttamat ongelmat tuotantoketjussa.

Iconia Smart erottautuu edukseen erityisen korkealla näytöllä, joka johtuu Acerin valitsemasta poikkeuksellisesta 21:9-kuvasuhteesta. Näytön läpimitta on 4,8 tuumaa ja resoluution on sanottu olevan 1024x480. Android 2.3 -alustaa pyörittää gigahertsin kellotaajuudella tikittävä Snapdragon. Kameroiden osalta Iconia Smart melko tyypillinen high-end-puhelin, sillä takakamerasta löytyy kahdeksan ja etukamerasta kaksi megapikseliä. Kameralla saadaan nauhoitettua 720p-tarkkuuksista videokuvaa.

Acer ei paljastanut tarkkaa myyntiin tulo päivää. Acer Deutschlandin Facebook-päivityksen mukaan puhelimen suositushinta on 499 euroa.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -43%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 85 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (1)

Superi79
Superi79

1

Kerrankin näyttö, jossa resoluutio lähentelee iPhonen retinaa (tässä kuitenkin vielä 122000 pikseliä vähemmän). Vaakareso kuitenkin aika vaatimaton etenkin nettiselausta ajatellen. Saa olla aika pitkä peukku tuota käytettäessä :P Aika halko, mutta materiaalit vaikuttavat laadukkailta. Metallia ja lasia. Tulee käyttöä kestävä työkalu mieleen verrattuna rämpylämuovisiin saippualaatikoihin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.