Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin loppuvuoden roadmap paljastui?

8
Manu Pitkänen

Samsungin loppuvuoden roadmap paljastui?
Liettualainen Mobili linija -verkkokauppa on julkaissut sivuillaan uutisen, jossa luetteloidaan Samsungin julkistamattomia puhelinmalleja. Sivulla mainitaan yhteensä 18 puhelinta ominaisuuksineen. Luetteloa täydentää maininnat kuudesta eri tablet-versiosta.

Mobili linija ehti valitettavasti poistaa kyseisen sivun uutisen kirjoituksen aikana. Sivu oli kuitenkin jäänyt allekirjoittaneella auki Google Translateen, joten alla on esitetty ruutukaappaukset sivusta.
Luettelosta löytyy maininta 5,3-tuumaisesta Galaxy GT-I9220:stä (Google Translate käänsi 5,29 -> 29,5), joka lienee sama kuin heinäkuulla uutisoitu "Galaxy Q" (joka mallinimen osalta osoittautui perättömäksi). Sivuston mukaan järkäle on puhelin – ei tabletti – ja että siinä on 1,4 gigahertsin taajuudella tikittävä tuplaydinsuoritin. Resoluution kerrotaan olevan 720p.

Toinen mielenkiintoinen maininta on Galaxy GT-I9250:stä, joka on sivuston mukaan varusteltu edellistä pienemmällä 4,65 tuuman näytöllä ja käyttöjärjestelmänä on Gingerbread-Androidin sijaan Ice Cream Sandwich. Mobili linija mainitsee myös 4,5-tuumaisen GT-I9210:n, joka lienee aiemmin uutisoimamme Samsung Hercules.

Vuotoa täydentää italialaisen telefonino.netin samankaltaiselta vaikuttava luettelo, josta löytyy lisäksi maininta Windows Phone Mango -pohjaisesta Omnia W:stä. Sivustot kuitenkin puhuvat toistensa kanssa ristiin edellä mainittujen I9220:n ja I9250:n näyttöjen osalta. Telefoninon mukaan niiden koot olisivat selvästi maltillisemmat.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

näin taas (vahvistamaton)

1

Voi luoja minkä kokoisia puhelimia... Ei näin, ei todellakaan näin. Miten hitossa tuollaista käyttää MATKAPUHELIMENA? Eikö näistä repussa kannettavista hirviöistä päästy eroon jo 20 vuotta sitten?

Vaikka ihanpa sama itselle, ei onneksi ole pakko ostaa. Sen kuin väsäävät mitä lystäävät.

Vastaa
paskaa puhuvat... (vahvistamaton)

5

Galaxy GT-i9220 ei ole tabletti...Ja paskat!!.Tavalliseksi puhelimeksi jo 4,5tuuman näytöllä varustettu on jo TABLET-malli!.

Vastaa
Tomppa10
Tomppa10

7

Ja yllätys yllätys..Taas jatkuu tää ns.isojen näyttöjen mollaus..Olkoot vaan puhelin/talblet kuhan voi nettii käyttää ja puhua.No 6" on mullekkin se raja..

Vastaa
Ralle_ (vahvistamaton)

8

Hyvä Samsung! Surffailussa, autonavigoinnissa ja kirjojen lukemisessa iso näyttö on mukava. Seuraavassa puhelimessani on vähintään 4,3" näyttö. Nykyinen 3,7" tuntuu liian pieneltä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja