Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA aloittaa 4G-verkon testaamisen

3
Manu Pitkänen

DNA aloittaa 4G-verkon testaamisen
Teleoperaattori DNA ilmoitti tänään aloittavansa oman 4G-verkon testaamisen. LTE-tekniikkaan perustuva verkko toimii Helsingin ydinkeskustassa ja osittain sen reuna-alueilla sekä suurilta osin koko Hämeenlinnassa.

Verkon testaamista varten DNA värvää testiryhmiä, joiden jäsenten odotetaan oleskelevan verkon peittoalueella usein. Jos aiempaa rivakammat yhteydet kiinnostaa ja täytät DNA:n kriteerit, niin voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi täällä. Jokaiselle värvätylle DNA antaa kolmeksi viikoksi 4G-liittymän ja tekniikkaa tukevan mokkulan.
DNA aloitti omat sisäiset 4G-testit jo viime talvena. Hämeenlinnassa alkukesällä tehdyissä kenttätesteissä yhtiö kertoo mitanneensa yli 90 Mbit/s siirtonopeuksia internetistä päätelaitteeseen päin ja yli 40 Mbit/s nopeuksia päätelaitteelta internetiin.

Kaupallisen toiminnan 4G-verkossa DNA lupaa aloittaa tämän vuoden aikana.

Kommentit (3)

AkZuh
AkZuh

1

Hienoja lukuja kun ei käyttäjiä ole paljon. Kun kaupallistuu tämäkin, niin nopeudet varmasti aivan surkeita.

Vastaa
mniskane
mniskane

2

mä voisin ilmottautua testiryhmään jos DNA päättää tarjota 3G yhteyksiä Espoossa. Olis kyllä hieno juttu. Tulis vähän kilpailua tohon Elisan ja Soneran rinnalle.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Hienoa, että 4G saadaan joskus myös Suomeen. Ja vaikuttavat testinopeudet, mutta "Kun kaupallistuu tämäkin, niin nopeudet varmasti aivan surkeita."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja