Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Holidayn prototyyppi myytiin Craigslistissä

3
Matti Vähäkainu

HTC Holidayn prototyyppi myytiin Craigslistissä
Huhutusta HTC Holiday -älypuhelimesta on ilmestynyt kuvia XDA-Developers-foorumille. Viestien mukaan puhelinmallin prototyyppi myytiin Craigslistin kautta ja kuvat on otettu ostajan toimesta. HTC Holiday on yhtiön seuraava Android-lippulaivapuhelin.

Kyseessä on todellakin toukokuussa vuotaneiden tietojen mukainen laite. Näyttö on 4,5 tuuman kokoinen ja varustettu 960x540 pikselin resoluutiolla, tuplaydinsuoritin kellottaa 1,2 gigahertsiä ja RAM-muistia löytyy gigatavun verran. Puhelimen takaosan kamera on 8 megapikselinen ja etupuolella 1,3 megapikselinen.

Puhelin saapuu ainakin yhdysvaltalaisoperaattori AT&T:lle, mutta tietoa julkaisuaikataulusta tai hinnoittelusta ei vielä ole.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
sts_fin (vahvistamaton)

1

kyseessä ei ole lippulaiva vaan HTC Sensationin jenkkien muunnos AT&T:lle

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.