Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC haastoi Applen käräjille

3
Manu Pitkänen

HTC haastoi Applen käräjille
HTC on haastanut tänään Applen delawarelaiseen oikeusistuimeen. Taiwanilaisen älypuhelinvalmistajan mukaan Applen valmistamat laitteet iPodista Mac-tietokoneisiin rikkovat kolmea sen omistamaa patenttia.

HTC:n vaatimukset ovat samat kuin yhtiöiden välisissä patenttikäräjissä aiemminkin eli laitteiden maahantuonti- ja myyntikielto. Yhtiö vaatii myös korvauksia menettämistään tuloista. HTC:n mukaan se on oikeutettu kolminkertaisiin korvauksiin, sillä Apple on rikkonut patentteja tietoisesti.

Kumpikaan osapuolista ei ole kommentoinut asiaa mitenkään. HTC:n haaste tuli päivä sen jälkeen kun Google osti Motorolan, jonka patenttisalkun on arveltu hillitsevän muun muassa Applen intoa haastaa oikeuteen Android-valmistajia.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

ep_
ep_

3

Jos HTC onnistuu hommaamaan maahantuontikiellon omenalle niin ei ole omenan kannalta hyvä asia. Apple tekee mitä vain että ei joutuisi myyntikieltoon jenkeissä jos sen todetaan rikkoneen HTC:n patentteja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.