Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC haastoi Applen käräjille

3
Manu Pitkänen

HTC haastoi Applen käräjille
HTC on haastanut tänään Applen delawarelaiseen oikeusistuimeen. Taiwanilaisen älypuhelinvalmistajan mukaan Applen valmistamat laitteet iPodista Mac-tietokoneisiin rikkovat kolmea sen omistamaa patenttia.

HTC:n vaatimukset ovat samat kuin yhtiöiden välisissä patenttikäräjissä aiemminkin eli laitteiden maahantuonti- ja myyntikielto. Yhtiö vaatii myös korvauksia menettämistään tuloista. HTC:n mukaan se on oikeutettu kolminkertaisiin korvauksiin, sillä Apple on rikkonut patentteja tietoisesti.

Kumpikaan osapuolista ei ole kommentoinut asiaa mitenkään. HTC:n haaste tuli päivä sen jälkeen kun Google osti Motorolan, jonka patenttisalkun on arveltu hillitsevän muun muassa Applen intoa haastaa oikeuteen Android-valmistajia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

ep_
ep_

3

Jos HTC onnistuu hommaamaan maahantuontikiellon omenalle niin ei ole omenan kannalta hyvä asia. Apple tekee mitä vain että ei joutuisi myyntikieltoon jenkeissä jos sen todetaan rikkoneen HTC:n patentteja.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja