Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

27 000 ihmistä haastoi Applen oikeuteen Etelä-Koreassa

1
Teemu Laitila

27 000 ihmistä haastoi Applen oikeuteen Etelä-Koreassa
Yhteensä 27 000 ihmistä on osallisena Applea vastaan nostetussa joukkokanteessa Etelä-Koreassa. Applen iPhone-puhelimen omistajista koostuva joukko syyttää Apple yksityisyytensä loukkaamisesta ja paikkatietojen tallentamisesta ilman käyttäjien suostumusta.

Verkossa junailtu oikeushaaste lähti käyntiin sen jälkeen, kun Apple maksoi miljoonan wonin eli noin 650 euron korvauksen asianajaja Kim Hyung-Sukille. Nyt Kim johtaa uutta joukkokannetta, jossa osalliset vaativat Applelta samoja miljoonan wonin korvauksia. Korvauksia vaaditaan Applen laittoman toiminnan aiheuttamien henkisten vahinkojen perusteella.

Paikkatietojen keräys liittyy viime keväänä paljastuneeseen iOS-järjestelmän ominaisuuteen, joka tallensi käyttäjänsä liikkeitä salaamattomana jopa vuoden ajalta. Applen mukaan tietojen pitkäaikainen tallennus ja salaamattomuus johtuivat ohjelmistovirheestä ja yhtiö julkaisi korjauksen ongelmaan toukokuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja