Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen Nexus Prime saatetaan julkaista lokakuussa

1
Manu Pitkänen

Googlen Nexus Prime saatetaan julkaista lokakuussa
Korealaisen Electronic Newsin mukaan Google aikoo julkaista seuraavan sukupolven Nexus-puhelimensa lokakuussa.

Järjestyksessään kolmas Google-puhelin tunnetaan nimellä Nexus Prime. Sen on kerrottu käyttävän Android 4.0 -käyttöjärjestelmää (Ice Cream Sandwich), jota pyörittää 1,5 gigahertsin kellotaajuudella tikittävä TI OMAP 4460 -piiri. Uutissivusto myös vahvistaa tiedot 4,5 tuuman sAMOLED HD -näytöstä, jonka resoluutio yltää 720p:hen. Tiedot ovat linjassa aiemman uutisoinnin kanssa. Puhelimen valmistaa Nexus S:stäkin vastuussa ollut Samsung.


Edellisten ominaisuuksien ohella Nexus Primesta odotetaan löytyvän LTE- ja NFC-tuet.

Android 4.0:n on jo aiemmin huhuttu ilmestyvän lokakuussa, joten näiden tietojen valossa Nexus Primea on sopinut odottaakin Q4:n alkuviikoille. Lisäksi verkossa on kerrottu Asuksen valmistautuvan julkistamaan Eee Pad Transformer 2:n, joka käyttää Android 4.0 ja ilmestyisi niin ikään lokakuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Hyvältä vaikuttaa ainakin speksien osalta. Katsotan testit aikanaan ja tämä saattaa hyvin päätyä meikäläisen pukinkonttiin. Toinen harkinnassa oleva on Nokian N9.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja