Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkisti edullisimman gigahertsin AMOLED-puhelimen

2
Matti Vähäkainu

LG julkisti edullisimman gigahertsin AMOLED-puhelimen
LG on tänään kertonut tuovansa markkinoille Optimus Sol -mallinimellä varustetun, edullisen hintaluokan älypuhelimen. LG Optimus Sol E730 on yrityksen mukaan markkinoille tullessaan edullisin AMOLED-kosketusnäytöllä ja gigahertsin suorittimella varustettu puhelin.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat 3,8 tuuman Ultra AMOLED -näyttö, yksiytiminen gigahertsin suoritin, 5 megapikselin kamera, WiFi, GPS ja 3G-yhteydet HSDPA:lla. Optimus Sol pyörittää Androidin 2.3 Gingerbread-versiota ja sillä on paksuutta ainoastaan 9,8 millimetrin verran.
Puhelin saapuu Euroopassa kauppoihin syyskuun puolessa välissä kolmella värivaihtoehdolla. Tarkkaa hintaa puhelimelle ei vielä valitettavasti kerrottu.

Kommentit (2)

Raattis
Raattis

1

Outoa nähdä pitkästä aikaa vähän reunusta näytön ympärillä. Eipä ole ollut ikävä. Mutta, jos hinta on kohdallaan, olen valmis kestämään sen. HDMI näyttäisi tosin puuttuvan, joten se siitä.

Olen asettanut tavoitteeksi löytää luurin kriteereillä <400€, HDMI-out ja tuki kahdelle peliohjaimelle puhelimen ollessa latauksessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja